Klāt žurnāla A12 otrais numurs

Lasītājiem jau ir pieejams žurnāla A12 otrais numurs. Šoreiz tas meklē atbildes par laimi. Žurnāls piedāvā tikšanos ar Latgales podnieku un māla prasmju skolotāju Evaldu Vasilevski, tā ir tikšanās ar spilgto un atraktīvo Ilzi Stabulnieci jeb daudziem zināmo kā Zirgu Ilzi, ko latgaliete Elita Cakule dara Norvēģijā.


Par mūzikas mīlestību saruna ar izcilo baroka mūziķi Ilzi Gruduli, un kā Vestards Šimkus izjūt flīģeli Rēzeknes koncertzālē. Ko cilvēkam var dod ticība – atbildes meklējumi sarunā ar priesteri Andreju Trapučku. Reportāža no Rēzeknes novada Bērzgales pagasta – par neatlaidīgiem, enerģiskajiem un skaistumu mīlošiem cilvēkiem, pozitīvi trakie latgalieši no Latgolys studentu centra. Kāpēc ir nepieciešami purvi, kuros tik viegli var apmaldīties. Ceļojumos par saulaino apelsīnu zemi – Maroku – latgaliešu acīm, ko mēs varam mācīties no tālās zemes ļaudīm. Lasāmas trīs pasakas par laimi latgaliski un atziņas no 3.pasaules latgaliešu konferences.

Žurnālu A12 var iegādāties Preses Servisa kioskos un citās tirdzniecības vietās.

Jau novembrī klāt būs žurnāla A12 trešais numurs. Turpināsim stāstīt pozitīvus stāstus par cilvēkiem Latgalē un pasaulē, attaisnojot žurnāla moto ,,Patiesi. Dziļi. Skaisti’’.

Jāpiebilst, ka žurnāls A12 iznāk reizi divos mēnešos. Tā izdevējs ir SIA ,,5 labas ziņas’’. No šī gada 1.oktobra žurnālu A12 izdevīgi var abonēt visam 2013.gadam. Abonēšanas indekss – 2472.

A12 radošais kolektīvs