Jauns raidījums „Pi myusim Latgolā!” (Audio)

Par uzņēmējdarbību Latgales reģionā, kā arī par valdības izstrādāto atbalsta programmu “Iespēju Latgale”, rīt, 2012. gada 9. novembrī plkst. 18.00 „Latgales Radio” ēterā izskanēs pirmais raidījumu cikla „Pi myusim Latgolā!” raidījums.


Raidījums „Pi myusim Latgolā!” sestdien plkst. 16.00 izskanēs arī vietējā radio „Ef-Ei”, kā arī to varēs atrast internetvietnēs latgale.lv, lakuga.lv, i-rezekne.lv.

Par uzņēmējdarbības iespējām un problēmsituācijām Latgalē runās Rēzeknes uzņēmēju biedrības valdes locekle Skaidrīte Baltace, Latgales reģiona attīstības aģentūras direktors Māris Bozovičs, kā arī uzņēmēja, kuras vārds Latgalē komentārus neprasa, Vija Ancāne un citi.

Raidījuma gaitā centīsimies noskaidrot vai uzņēmējdarbība Latgalē ir iztikas avots vai hobijs, kā arī apzināsim pieejamo finanšu instrumentu izlietojumu Latgalē.

Raidījuma cikls „Pi myusim Latgolā!” top Nacionālās Elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes rīkotā konkursa “Par raidījumu veidošanu reģionālajos un vietējos elektroniskajos plašsaziņas līdzekļos, kas raida radio programmas, Latgales reģionā” ietvaros.
Producentu grupa SIA „Lietišķā Latgale”, pieaicinot vietējos žurnālistus, kopumā līdz šī gada beigām ieplānojusi veidot astoņus raidījumus par Latgales reģionā aktuālām un nozīmīgām tēmām kā administratīvi teritoriālā reforma un tās ietekme uz iedzīvotāju ikdienu, latgaliešu valodas aktualizācija, tautiešu reintegrācija un citas.

SIA „Lietišķā Latgale” iepriekš ir izdevusi tāda paša nosaukuma iknedēļas laikrakstu par uzņēmējdarbību Latgalē, kā arī gatavojusi radio raidījumu ciklu „Latgales Radio” par Eiropas Parlamentu.

Raidījuma ierakstu var noklausīties šeit:

Informāciju sagatavoja
Producentu grupa SIA „Lietišķā Latgale”
E-pasts: lietiskalatgale@inbox.lv