„Draugu cīņas 2”

Sestdien, 30.jūnijā Rēzeknes iedzīvotāji nevarēja sūdzēties par karstuma trūkumu, jo šī vasaras diena pārsteidza ne tikai ar spožo sauli, bet arī ar „Draugu cīņām 2”.


Zinu, zinu – izklausās pēc kārtējā Holivudas kases grāvēja, bet varat neraizēties, jo pasaulei šoreiz briesmas nedraudēja un nevienam nenācās to glābt. „Draugu cīņas 2” bija basketbola sacensības neprofesionāliem spēlētājiem, ko otro gadu pēc kārtas organizēja Jaunatnes iniciatīvu centrs „Draugu centrs”.
Sacensībās piedalījās jaunieši vecumā no 12 līdz 25 gadiem. Spēles notika arī jauktajās zēnu meiteņu komandās. Spēļu starplaikos jaunieši tika aicināti iesildīties spēlējot dažādas spēles un metot grozā „sodiniekus”, tādā veidā veicinot komandu saliedēšanos savā starpā. Un nebaidāties „Draugu cīņām 2” nebija senu draugu savstarpējie strīdi, bet gan cīņa par jaunu un neaizmirstamu draudzību galu galā tikai pārvarot grūtības var saprast, kas ir tavs īstais draugs.
Pasākuma laikā īpaši izcēlās komanda „Smukie”, kas ap sevi radīja gaisīgu atmosfēru. Viņi jokoja, smējās un parādīja pārējiem, ka labai atpūtai vajag pavisam maz, tikai labus draugus, sauli, basketbola bumbu un veselīgu konkurenci. Tieši šī komanda godam nopelnīja 1. vietu. Tālu no viņiem neatpalika arī 2. vietas ieguvēji „Rasta” un 3. vietas izcīnītāji komanda „Defender”. Visi jaunieši un pasākuma organizētāji vēlas, lai šī jaunā tradīcijā turpinās arī nākamgad kā „Draugu cīņas 3” un pasākumā piedalīsies gan jau esošās komandas, gan arī taps jaunas spēlētāju grupas, jo tas ir ne tikai veselīgs, bet arī jautrs un aizraujošs brīvā laika pavadīšanas veids svaigā gaisā.
Pasākuma organizētāji izsaka lielu paldies spēļu atbalstītājiem: Rēzeknes pilsētas Izglītības pārvaldei, 1. vidusskolas direktoram J. Poplavskim par iespēju izmantot sporta laukumu, SIA „PLANĒTA ”, picērijas „ERGA” īpašniekam R. Andrusam, basketbola tiesnesei M. Kapralovai.
Un, ja arī Tu vēlies atrast aktīvas un interesantas brīvā laika pavadīšanas iespējas, tad droši apmeklē JIC „Draugu centrs” Atbrīvošanas alejā 166, kur tiek organizēti dažādi pasākumi jauniešiem vecumā no 12 līdz 25 gadiem.

Viktorija Neško

Lai aplūkotu galeriju, uzklikšķiniet uz bildes!