Dagdas novada pašvaldības jaunumi

No 2012. gada 1. februāra Dagdas novada pašvaldībā tika ieviesta izpilddirektora vietnieka štata vienība. Konkursa rezultātā darbā tika pieņemts Ēriks Tukišs.


Ē. Tukišam ir darba pieredze saimniecisku un komunālo jautājumu risināšanā un īpašumu apsaimniekošanā, strādājot par valdes locekli pašvaldības SIA „Dagdas komunālā saimniecība”, kā arī nepieciešamā izpratne ceļu un būvju remontdarbos un to uzturēšanā, jo ir strādājis ceļu un tiltu būvniecības uzņēmumā AS „PER AARSLEFF”. 1989. gadā viņš ieguva inženiera-mehāniķa kvalifikāciju Rīgas Politehniskajā institūtā.
Jaunā štata vienība, izpilddirektora vietnieks, tika ieviesta sakarā ar pieaugošajiem pašvaldības izpilddirektora darbu apjomiem un lai nodrošinātu operatīvu un kvalitatīvu jautājumu risināšanu Dagdas pilsētas un Dagdas pagasta administratīvajās teritorijās.
Izpilddirektora vietnieka darba pienākumos ietilps Dagdas un Dagdas novada ielu, ceļu un kapu pārraudzība, īpašumu apsaimniekošana, inženierkomunikāciju, teritorijas labiekārtošanas darbu un remontdarbu plānošana un pārraudzības organizēšana, citu Dagdas novada domes izpilddirektora doto uzdevumu izpilde.