Coface rīkos tikšanos ar Latgales uzņēmējiem par darījumu apdrošināšanas priekšrocībām

Starptautiskais darījumu risku apdrošinātājs „Coface” šā gada 23.maijā Daugavpilī rīkos bezmaksas Biznesa brokastis par tēmu „Kā veidot drošas darījumu attiecības, savlaicīgi paredzot un novēršot potenciālos zaudējumu riskus?”, kuru laikā Latgales lielākie uzņēmēji tiks iepazīstināti ar jaunumiem uzņēmējdarbības vidē Latvijā, pasaulē un izplatītākajiem darījumu riskiem.


Semināra mērķis ir veicināt izpratni par drošiem darījumiem un kā pasargāt savu uzņēmumu no partneru nemaksāšanas vai bankrota gadījumiem. Ar prezentāciju uzstāsies Coface Latvia vadītājs Māris Lukins.

„Latgales reģions vienmēr ir bijis pazīstams kā viens no Latvijas rūpniecības centriem, un arī tagad daudzi uzņēmumi ļoti nopietni strādā pie savu preču eksporta. Ņemot vērā krīzes laika pieredzi un pašreizējās problēmas eiro zonā, uzņēmējiem ir svarīgi zināt kā pareizi izvērtēt riskus un radīt drošas darījumu attiecības”, stāsta M. Lukins.

Biznesa brokastis notiks šā gada 23. maijā “HOTEL Latgola”, Ģimnāzijas ielā 46, Daugavpilī no plkst. 10.00 līdz 12.00. Uzņēmēji, kas vēlas piedalīties seminārā, tiek aicināti reģistrēties izmantojot anketu www.coface.lv mājas lapā.

Šīs būs jau otrās rīkotās Coface Biznesa brokastis Latvijas uzņēmējiem. Līdz šim līdzīga tikšanās ir bijusi ar Kurzemes uzņēmējiem.

______________
Par „Coface”:
Coface galvenā mītne atrodas Parīzē, un to pārstāv meitas uzņēmumi 66 valstīs un CreditAlliance tīkla partneri vēl 93 valstīs. Coface grupa ir pasaules līderis kredītrisku apdrošināšanā, nodrošinot uzņēmumiem visā pasaulē risinājumus, lai aizsargātu tos pret finanšu risku iestāšanos. 4600 darbinieki sniegs Jums vietējo servisu visā pasaulē.

Papildus informācijai:
Māris Lukins
Coface Latvia vadītājs
maris_lukins@coface.lv
tālr.29220802

www.coface.lv