Bērnudārzā „Māriņa” pēc remonta atklāta jaunā grupiņa

Otrdien, 3. aprīlī, Rēzeknes pirmskolas izglītības iestādē „Māriņa” notika svinīga 3. bērnu grupiņas atklāšana, kurā no 2011. gada oktobra līdz šī gada martam pirmskolas izglītības iestāžu vienkāršotas renovācijas projekta „Pirmsskolas izglītības iestāžu infrastruktūras attīstība Rēzeknes pilsētā, 2.kārta” (vienošanās Nr. 3DP/3.1.4.3.0/11/IPIA/VRAA/007/047) ietvaros notika remontdarbi.

Prezentācijā piedalījās Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs, Izglītības pārvaldes vadītājs Arnolds Drelings, pirmsskolas iestāžu speciāliste Natālija Peipiņa un Rēzeknes pirmskolas izglītības iestāžu vadītāji. Sveicot bērnudārza kolektīvu ar tādu ievērojamu notikumu, viesi teica daudz siltu vārdu un novēlējumu bērnudārzam un pasniedza dāvanas.
Savukārt bērnudārza vadītāja Anna Lāce pateicās Rēzeknes pilsētas domei, Izglītības pārvaldei un visiem, kas piedalījās šajā projektā un novadīja viesiem ekskursiju atjaunotajā grupiņā un citās bērnudārza grupiņās. Kā teica A.Lāce, pēc remonta jauno grupiņu ar grūtībām atpazina pat tie, kas strādāja šeit jau ilgus gadus.

Grupiņā ir veikts kosmētiskais remonts, pilnīgi nomainīts apkures aprīkojums un apgaismojums, uzstādītas jaunas iebūvētās mēbeles. Turklāt grupiņā ir paredzēta atsevišķa ieeja ar pandusu un speciālas mēbeles bērniem ar īpašām vajadzībām. Arī bērniem ar sliktu redzi uz grupiņas sienām ir uzlīmēta īpaša atstarojoša lente, kas palīdz bērniem labāk orientēties telpā.
Grupiņas remonts izmaksāja gandrīz 21 000 latu, no kuriem 2 300 ir Rēzeknes pilsētas domes līdzfinansējums.

Atgādināsim, ka projekta „Pirmsskolas izglītības iestāžu infrastruktūras attīstība Rēzeknes pilsētā” ietvaros 2010.-2011. gadā izremontētas četras Rēzeknes pirmskolas izglītības iestādes – „Varavīksne”, „Namiņš”, „Pasaka” un Katoļu PII.

Lai aplūkotu fotogaleriju, uzklikšķiniet uz bildes!

Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja O.Petrova

Sabiedrisko attiecību nodaļas speciāliste
Olga Strode 646 07688
olga.strode@rezekne.lv

Rēzeknes pilsētas domes aktualitātes arī portālā www.rezekne.lv