Bērnu un jauniešu vasaras nometnes Latgalē 2012. gada vasarā

Nometne ir viena no labākajām izglītības, audzināšanas, mācīšanas un atpūtas formām. Mūsu ikgadējās organizētās nometnes bērniem un pusaudžiem no visas Latvijas dod iespēju jauki pavadīt laiku Latgalē ne tikai atpūšoties, bet arī lietderīgi izmantojot to. Tā ir iespēja pilnveidot sevi gan fiziski, gan radoši, iegūt jaunas zināšanas un prasmes.


Iespēja attīstīt atbildības sajūtu pret citiem un sevi. Mēs esam pārliecināti par saviem mērķiem un uzdevumiem, tādēļ jau septiņus gadus rīkojam aizraujošas un interesantas vasaras nometnes bērniem un pusaudžiem Latgalē. Bijušie nometnes dalībnieki atpazīs mūs pēc ikgadējās vasaras nometnes “NOSLĒPUMU SALA”.
Pa šo laiku mūsu organizētajās nometnēs ir atpūties nedaudz vairāk kā tūkstotis bērnu un jauniešu no visas Latvijas, kuri ar vislabākajām atmiņām nometni atceras vēl šobrīd.
Šogad piedāvājumā ir vairākas nometņu programmas, kas paredzētas dažādām vecuma grupām . Katras nometnes programma ir atšķirīga. Tagad ir iespēja izvēlēties nometni atbilstoši interesēm — piedzīvojumu meklētājiem, topošiem māksliniekiem, dzīvnieku un dabas faniem, sportistiem un Latgales apceļotājiem.
Ieskaties mūsu mājas lapā: www.latgalesnometnes.lv izvēlies sev piemērotāko un piesakies!
Visas nometnes tiek organizētas atbilstoši 01.09.2009. Ministru kabineta noteikumiem Nr. 981 par «Bērnu nometņu organizēšanas un darbības kārtību».

Nometņu organizētājs un vadītāja
Skaidrīte Žukova