Austrumlatvijas koncertzāle uzsākusi personāla atlasi

Rēzeknes pilsētas pašvaldības uzņēmums „Austrumlatvijas koncertzāle” uzsākusi personāla atlasi darbam topošajā Austrumlatvijas reģionālajā daudzfunkcionālajā centrā jeb koncertzālē. Līdz 31.augustam izsludināta pieteikšanās vakantajiem tehniskā direktora, mārketinga speciālista, pasākumu producenta un lietveža amatiem.


Savukārt citu darbinieku, t.sk. tehnisko darbinieku, atlase paredzēta šā gada beigās. Pašreizējais daudzfunkcionālā centra vadības modelis paredz gandrīz 15 jaunu amata vietu izveidi. Tuvojoties būvējamās koncertzāles nodošanai ekspluatācijā, darbā tiks pieņemti papildus tehniskie darbinieki, pasākumu realizācijas, kultūras un mārketinga speciālisti.

Koncertzāles vadība norāda, ka centra darbības stratēģija paredz, ka darbinieku skaitu papildinās arī pašreizējā pūtēju orķestra „Rēzekne” mūziķi. Turklāt jaunas darba vietas radīsies arī līdz ar restorāna darbības uzsākšanu, ko veiks konkursa kārtībā izraudzīts privāts operators. Tāpat strādājošo skaitu papildinās arī kino pakalpojumu nodrošināšana koncertzālē. Plānots, ka daudzfunkcionālā koncertzāle, aktivizējoties un līdzdarbojoties arī pilsētas Tūrisma attīstības centra aktivitātēm, pozitīvi ietekmēs pakalpojumu sniedzēju sektoru pilsētā, jo daudzfunkcionālās koncertzāles potenciālie apmeklētāji būs ne tikai reģiona, bet arī Latvijas un pierobežas reģionu iedzīvotāji.
Austrumlatvijas reģionālais daudzfunkcionālais centrs savu darbību pilnā apmērā plāno uzsākt nākamgad.

Plašāka informācija par vakantajiem amatiem izvirzītajām prasībām Rēzeknes mājas lapā www.rezekne.lv (Dome-Oficiāla informācija-Amatu konkursi). Pieteikumus (CV un motivācijas vēstules) aicinām iesniegt līdz šā gada 31.augustam, sūtot uz adresi: Atbrīvošanas aleja 93, Rēzekne, LV 4601 (ar norādi SIA „Austrumlatvijas koncertzāle”). Citu darbinieku (t.sk. tehnisko) atlase paredzēta šā gada beigās.

Informācijai:
Rēzekne ir pirmā pilsēta Latvijā, kurā šobrīd no pašiem pamatiem tiek celta jauna koncertzāle jeb Austrumlatvijas reģionālais daudzfunkcionālais centrs. Reģionam nozīmīgā kultūras būve iecerēta kā daudzfunkcionāls objekts, kurā ir divas akustiskās koncertzāles (viena no tām būs piemērota kino demonstrēšanai), telpas un aprīkojums semināru un konferenču rīkošanai, telpas profesionālajam orķestrim, Dzimtsarakstu nodaļai, kafejnīcai. Pašvaldības uzsver, ka centra izbūve paver iespējas ne tikai uzlabot kultūrpakalpojumu klāstu reģionā, tas ir arī viens no veidiem, kā veicināt investīciju piesaisti pilsētai. Latgaliešiem daudzfunkcionālā koncertzāle dos iespēju baudīt dažādus mākslinieciski augstvērtīgus pasākumus.
Austrumlatvijas reģionālā daudzfunkcionālā centra izveide notiek Rēzeknes pilsētas domes īstenoto, ES struktūrfondu un valsts līdzfinansēto projektu “Austrumlatvijas reģionālais daudzfunkcionālais centrs Rēzeknē” un „Gājēju ielas un Austrumlatvijas reģionālā daudzfunkcionālā centra izbūve Rēzeknes mazattīstītajās teritorijās” ietvaros.
Centra būvniecību veic konkursā kārtībā izraudzītais uzņēmums „Arčers”, līguma summa ir 10,5 miljoni latu. Ēkas arhitekti ir SIA „Vizuālās modelēšanas studijas”.

Valdes locekle
Diāna Zirniņa, 26673311