Apvienotais tehniskais sekretariāts meklē latviski runājošu projektu vadītāja asistentu

Apvienotais tehniskais sekretariāts (ATS), Lietuvas Republikas Iekšlietu ministrijas dibināta valsts iestāde meklē latviski runājošu projektu vadītāja asistentu darbam Viļņā, Lietuvā ar Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas pārrobežu sadarbības Programmu 2007-2013 Eiropas kaimiņattiecību un partnerības instrumenta ietvaros.
Darba apraksts: projektu vadītāja asistenta pienākumi iekļaus, bet nebūs aprobežoti ar: asistēt ATS projektu vadītājiem sadarbības organizāciju no Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas kopīgo projektu līgumu slēgšanas sagatavošanas pārraudzībā, padomu un konsultāciju sniegšana jautājumos, kas attiecas uz Programmu un nacionālām un Eiropas prasībām, projektu īstenošanas procesa kontrole un darbs ar Programmas datu bāzi un slēgšanas procesu. Darba valoda ATS ir angļu.
Galvenās prasības: augstākā vai līdzvērtīga izglītība (juridiskā, vadības zinātnē vai biznesa vadībā, ekonomiskā, vai cita saistīta nozare), izcila latviešu valodas prasme un laba angļu valodas prasme, zināšanas par Latvijas nacionālo un ES likumdošanu un attīstības stratēģijām, vismaz viens gads profesionālās pieredzes (ES programmu vai projektu vadība tiks uzskatīta par stipru priekšrocību), profesionālas iemaņas darbā ar datoru. Krievu valodas zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību.
Tas ir pagaidu amats uz noteikto laiku, līdz 2012. gada decembrim, ar iespēju aizvietot projektu vadītāju, kas ies dekrēta atvaļinājumā (no 2013. gada līdz 2015. gada decembra beigām).
Sīkāka informācija: www.enpi‐cbc.eu (Ziņu sadaļa) vai info@enpi‐cbc.eu. Tel. +370 5 261 0477.
ATS lūdz iesniegt CV un motivācijas vēstuli latviešu un angļu valodās. Sūtiet uz e-pastu: info@enpi‐cbc.eu līdz 2012. gada 7. augustam.