Apbalvos ar Līvānu novada domes Atzinības rakstu


Līvānu novada dome 2012.gada 25.oktobra sēdē pieņēma lēmumu par Atzinības raksta piešķiršanu tiem iedzīvotājiem, kas devuši nozīmīgu ieguldījumu Līvānu novada attīstībā. Atzinības rakstus domes priekšsēdētājs Andris Vaivods pasniegs LR proklamēšanas dienai veltītā pasākuma laikā 16.novembrī Līvānu novada kultūras centrā.


Pēteris Romanovskis – SIA „Līvānu kūdras fabrika” valdes priekšsēdētājs (izvirza Rožupes pagasta pārvalde) – nominācijā „Mecenātisms” par ieguldījumu Līvānu novada attīstībā, par sasniegumiem novada sociālajā, izglītības, kultūras un tautsaimniecības jomā, par pozitīva novada tēla veidošanu.
Guntis Brūvers – Rudzātu pagasta iedzīvotājs (izvirza Rudzātu vidusskola) – nominācijā „Sabiedriskais darbs” par nesavtīgu darbu sabiedrības labā un nozīmīgu ieguldījumu Rudzātu pagasta teritorijas sakārtošanā.
Lilija Ziemele – nominācijā „Labdarība” (izvirza 12 Līvānu novada iedzīvotāji) par nesavtīgu palīdzību un atbalstu Līvānu novada vientuļajiem pensionāriem.
Roberts Mālnieks – nominācijā „Sports” (izvirza Kultūras un sporta komisija) par augstiem sasniegumiem sportā Latvijas un Eiropas mēroga sacensībās, par sportiska dzīves veida popularizēšanu un pozitīva Līvānu novada tēla veidošanu.
Vadims Krimans – SIA „Līvānu slimnīca” valdes priekšsēdētājs (izvirza Kultūras un sporta komisija) nominācijā „Medicīna” par nozīmīgu ieguldījumu Līvānu slimnīcas attīstībā un veselības aprūpes jomā Līvānu novadā.
Ināra Praņevska – LNKC deju kolektīvu vadītāja (vidējās paaudzes d.k. „Daugavieši”, senioru d.k. „Jersika”) nominācijā „Kultūra” (izvirza Kultūras un sporta komisija) par nozīmīgu ieguldījumu kultūras mantojuma saglabāšanā un popularizēšanā.
Vinetas un Edvīna Štolceru ģimene – nominācijā „Izglītība” (izvirza Līvānu 1.vidusskola) par atbalstu un aktīvu līdzdalību izglītības procesos Līvānu novadā un ģimenes kā vērtības stiprināšanu sabiedrībā.
SIA „Sencis” (valdes locekļi – Ēriks Salcevičs, Mihails Šlujevs) (izvirza Līvānu novada pašvaldības un uzņēmēju konsultatīvā padome) – nominācijā „Uzņēmējdarbība” par nozīmīgu ieguldījumu Līvānu novada sociāli ekonomiskajā attīstībā un pozitīva novada tēla veidošanu Latvijā un ārvalstīs.
SIA „Čiekuriņi” (valdes locekļi – Gunārs Bucenieks, Edgars Usāns) (izvirza Sutru pagasta pārvalde) – nominācijā „Uzņēmējdarbība” par nozīmīgu ieguldījumu lauku teritorijas sociāli ekonomiskajā attīstībā un atbalstu vietējās sabiedrības iniciatīvām.
Mihails Stoiko – Līvānu pareizticīgo draudzes mācītājs (izvirza Sociāli politiskā novada attīstības biedrība „Līvāni”) – nominācijā „Sabiedriskais darbs” par nozīmīgu ieguldījumu vietējās sabiedrības saliedēšanā un garīgo vērtību vairošanu sabiedrībā.
Tamāra Elste – laikraksta „Novadnieks” redaktore (izvirza Sociāli politiskā novada attīstības biedrība „Līvāni”) – nominācijā „Sabiedriskais darbs” par ilggadēju sadarbību un nozīmīgu ieguldījumu sabiedrības informēšanā un izglītošanā.

Līvānu novada domes Atzinības raksts ir personas darbības un nopelnu augsta novērtējuma rakstisks apliecinājums, ko Līvānu novada dome ik gadu piešķir šādās nominācijās: sabiedriskais darbs, izglītība, kultūra, sports, uzņēmējdarbība, medicīna, mecenātisms /labdarība, un tradicionāli pasniedz Valsts svētku pasākuma laikā.

Līvānu novada domes Sabiedrisko attiecību un ārējo sakaru daļa
Ginta.kraukle@livani.lv ; indra.artemjeva@livani.lv , t. 65307270