Turpinās Rēzeknes centrālās ielas asfaltēšana

Šonedēļ aktīvi turpinās Rēzeknes pilsētas centrālās ielas – Atbrīvošanas alejas, asfaltēšanas darbi Eiropas Reģionālā attīstības fonda līdzfinansētā ielas rekonstrukcijas projekta ietvaros.


Kā stāsta projekta vadītājs Georgijs Orlovs, augustā pirmo divu asfalta kārtu ieklāšana veikta Atbrīvošanas alejas posmā no Lubānas līdz 18.Novembra ielai, savukārt šonedēļ uzsākta posma no 18.Novembra ielas līdz Pils ielai asfaltēšana.

Jau ziņots, ka Rēzeknes pilsētas dome turpina Atbrīvošanas alejas rekonstrukcijas darbu 2.kārtu Eiropas Reģionālā attīstības fonda līdzfinansētā projekta „Atbrīvošanas alejas, un satiksmes pārvadu rekonstrukcija, nodrošinot Rēzeknes kā Austrumlatvijas kultūras un izglītības centra pieejamību” ietvaros.

Projekta „Atbrīvošanas alejas un satiksmes pārvadu rekonstrukcija, nodrošinot Rēzeknes kā Austrumlatvijas kultūras un izglītības centra pieejamību. II kārta” (projekta Nr. 3DP/3.6.1.1.0/IPIA/VRAA/009/052) ietvaros paredzētajiem galvenajiem Atbrīvošanas alejas rekonstrukcijas darbiem, tostarp arī jaunā tilta atklāšanai satiksmei, jābūt pabeigtiem līdz šā gada novembrim, lai ielā varētu atjaunot satiksmi.

Kopējā līdzekļu summa, kas paredzēta Atbrīvošanas alejas rekonstrukcijas 2. kārtas realizācijai, ir gandrīz 5,7 miljoni lati, no kuriem ERAF finansējums ir 4,7 miljoni lati, valsts budžeta dotācija – 207 tūkstoši lati, bet 733 tūkstoši – Rēzeknes pašvaldības līdzfinansējums.

Nodaļas vadītāja D.Zirniņa

Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja
Diāna Zirniņa 64607616
pr@rezekne.lv