Sociālo lietu pārvalde piedalījās Daugavpils pašvaldības spartakiādē

2011. gada 29. un 30. jūlijā tūristu bāzē „Virogna” notika spartakiāde, kurā piedalījās 10 komandas no Daugavpils pašvaldības.


Tradicionāli spartakiāde piedalījās arī Sociālo lietu pārvalde. Sportisko aktivitāšu rezultāts bija gan dalībnieku, gan līdzjutēju labs garastāvoklis, komandas gars, kā arī dažas izcīnītās godalgotās vietas atsevišķos sporta veidos. Pašvaldības iestāžu, uzņēmumu vadītāji sacentās trijos sporta spēļu veidos: uzdevumos uz loģisko domāšanu, basketbola bumbas metienos grozā un šaušanā no arbaleta. Šajos sporta veidos 1. vietu ieguva Sociālo lietu pārvaldes vadītāja Svetlana Gavrilova.
2. vietu šaušana no arbaleta ieguva Bērnunama-patversmes „Priedīte” sociālā pedagoģe Ludmila Pildika, otro vietu loka šaušanā ieguva Sociālo lietu pārvaldes Informācijas nodaļas vadītājs Andrejs Smirnovs, bet Aļona Petuhova ieguva pirmo vietu sacensībās ar nosaukumu „Misija nav izpildāma”.
Sociālo lietu pārvaldes komanda ieguva trešo vietu lielajā jautrajā stafetē.
Sociālo lietu pārvalde izsaka pateicību Daugavpils pilsētas domei par iespēju piedalīties sacensībās un aktīvi atpūsties.
The gallery was not found!