Rēzeknieši fotogrāfijās

14.oktobrī plkst.15:00 Latgales Kultūrvēstures muzejā (3.stāva vestibilā, Atbrīvošanas alejā 102, Rēzeknē) tiks atklāta fotogrāfiju izstāde „Rēzekne un tās cilvēki”, un iespējams, ka daudzus rēzekniešus tā pārsteigs viena iemesla pēc – nezinot un negaidot, fotogrāfijās var ieraudzīt paši sevi!


Izstāde skatāma līdz 12.novembrim.

Fotogrāfiju izstādi rēzekniešiem dāvina SIA „Latgalija”, kas šogad svin 20 gadu jubileju. SIA „Latgalija” ir tieši saistīta arī ar muzeju – pagajušā gadā rekonstukcijas darbus Latgales Kultūrvēstures muzejā veica pilnsabiedrība „Latgales būve”, kas apvieno vairākus vietējos uzņēmējus, tostarp SIA „Latgalija”.

Izstādē piedalās 5 Rēzeknes fotogrāfi – Irina Antonova, Aleksandrs Bondarenko, Aleksandrs Lebeds, Ēriks Zlatkus un Vladimirs Nikonovs, un tajā skatāmas ap 50 krāsainās un meltnblatās fotogrāfijas, kurās fiksēti rēzeknieši dažādos laikos un dažādās situācijās.
Ikdiena, tirgus, pasākumi, izlaidumi, kāzas utt. – dažādi noskaņojumi un dažādi portretējumi, emocijas pulsē, Rēzekne elpo…

Izstādes laikā tiek rīkots fotogrāfiju konkurss – apmeklētāji varēs nobalsot par sev vissaistošāko fotogrāfiju un izstādes noslēgumā kāds no autoriem saņems skatītāju balvu no SIA „Latgalija”.

Izstāde atvērta:
Otrdien, trešdien, ceturtdien, piektdien – 10:00-17:00
Sestdien – 10:00-16:00
Svētdien, pirmdien – slēgta.

Informāciju sagatavoja Maija Upeniece,
Latgales Kultūrvēstures muzeja
sabiedrisko jautājumu un reklāmas speciāliste
Tālrunis 64622464, e-pasts: muzejs@rezekne.lv