Programma „Atbalsts kopienu centriem”

Programmu „Atbalsts kopienu centriem”izsludina Kopienu iniciatīvu fonds, kura mērķis ir atbalstīt nevalstiskās organizācijas – kopienu centrus Latvijas reģionos, kuru darbības mērķis ir vietējo iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošana. Programma ir turpinājums KIF darbībai kopienu centru un reģionu attīstības veicināšanā.


Šīs programmas izveidošanā ar saviem ziedojumiem piedalījušies fonda draugi – vairāki uzņēmumi un privātpersonas Latvijā un Nīderlandē. Mēs vēlamies sirsnīgi pateikties ziedotājiem un ceram, ka šī programma un tās ietvaros īstenotās nevalstisko organizāciju iniciatīvas būs nozīmīgs ieguldījums katras konkrētās kopienas sekmīgai darbībai.

Projektu pieteikumu pieņemšana turpināsies līdz programmai pieejamais finansējums tiks izsmelts.

Maksimālais piešķīruma apjoms vienam projektam nepārsniedz 3000 LVL, taču vismaz 10% no kopējā projekta finansējuma veido vietējās pašvaldības vai citu biedrības/ nodibinājuma sadarbības partneru līdzfinansējums.

Projekta pieteikums jāiesniedz personīgi KIF birojā, iepriekš piesakoties pa tālruni 67316963 vai 29110828.

Jautājumus par projektu pieteikumu sagatavošanu var nosūtīt pa e-pastu: ieva.ernstreite@iniciativa.lv

Plašāk par nosacījumiem, kas jāievēro, iesniedzot projektu KIF programmā „Atbalsts kopienu centriem”, lasiet vadlīnijās projektu pieteicējiem!