Piektdien,17.jūnijā Rēzekni apmeklēs ministru prezidents un lielo pilsētu mēri

Piektdien, 17.jūnijā Rēzeknē gaida ierodamies ministru prezidentu Valdi Dombrovski, kā arī Latvijas Republikas lielo pilsētu domju priekšsēdētājus.


Premjeram plkst. 10.30 paredzēta tikšanās pilsētas domē, kurā tiks runāts par pašvaldības attīstības jautājumiem, realizējamajiem projektiem un uzņēmējdarbības vidi. Vēlāk V.Dombrovskis iepazīsies arī ar Rēzeknes Speciālās ekonomiskās zonas un tās uzņēmumu darbu.

Šajā dienā Rēzeknē viesosies arī Latvijas lielo pilsētu mēri, kuriem plkst. 15.00 paredzēta tikšanās ar ministru prezidentu V.Dombrovski. Tajā runās par budžeta konsolidācijas pasākumiem un to ietekmi uz pašvaldību budžetiem, pašvaldību finanšu izlīdzināšanu, sociālās drošības politiku 2012.gadā un citiem jautājumiem.

Pēc tikšanās plkst. 17.00 Rēzeknes Mākslas namā (18.Novembra ielā 26) uz mediju jautājumiem atbildes sniegs LR ministru prezidents Valdis Dombrovskis, Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs un Latvijas Lielo pilsētu asociācijas izpilddirektors Jānis Kalviņš.