Noslēdzies projekts „Ūdenssaimniecības attīstība Medņevas pagasta Semenovas ciemā”

Noslēdzies projekts Nr. 3DP/3.4.1.1.0/09/APIA/CFLA/038/063 „Ūdenssaimniecības attīstība Medņevas pagasta Semenovas ciemā”. Visi ieplānotie darbi ir paveikti. Projekta realizācijas gaitā noslēgti 4 būvniecības līgumi.


Izbūvētas jaunas notekūdeņu attīrīšanas ietaise BIO – 50, jauna ūdens atdzelžotava, izbūvēti jauni kanalizācijas un ūdensvadi, rekonstruēti kanalizācijas un ūdensvadi, izbūvētas 2 jaunas notekūdenu sūkņu stacijas ar dažādām jaudām, sakārtotas visu objektu apkārtnes, iegādāts jauns ģenerators, rasts jauns risinājums ūdensapgādei Semenovas ciemā, uzstādot hidroforus.
Uzlabojusies dzeramā ūdens kvalitāte
Patreiz Viļakas novada būvvalde strādā, lai sagatavotu objekta pieņemšanas nodošanas aktu, pārbaudot sasniegtos rezultātus..
Aicinām projekta gaitai sekot līdzi, apmeklējot Viļakas novada tīmekļa vietni: www.vilaka.lv.
Ir iznācis Viļakas novada informatīvais izdevums “Viļakas novadā” oktobra numurs, informācija par ūdenssaimniecības projektu Semenovas ciemā ir pieejama izdevumā. Viļakas novada informatīvais izdevums ir izvietots un pieejams Viļakas novada domē, Abrenes ielā 26, Viļakā, un visās Viļakas novada pārvaldēs: Kupravā, Medņevā, Susājos, Šķilbēnos, Vecumos un Žīguros.

Kontaktinformācija:

Projekta vadītāja: Vija Klegere
Viļakas novada dome
Attīstības plānošanas nodaļas speciāliste
Tālr. 64507216