Nav naudas? Ārstējies bez maksas!

SIA Brūču klīnika aicina iedzīvotājus ar maziem ienākumiem, kas slimo ar izgulējumiem, osteomielītu, trofiskām čūlām u.c. nedzīstošām brūcēm, saņemt bezmaksas speciālista konsultācijas un ārstēšanu.


Tā kā ne visi pacienti var mērot garo ceļu uz Rīgu, mēs sniegsim konsultācijas arī citās lielākajās Latvijas pilsētās. 15. un 16. janvārī Brūču klīnikas ārsti būs Jēkabpilī, veselības centrā Elda M Rīgas ielā 172 un Daugavpilī Grīvas poliklīnikā, Lielā iela 40

Lai pierakstītos uz konsultācijām, līdzam zvanīt:
Tālr.: +371 67040369
Mob.: +371 29240254

Dodoties pie ārsta, ir jāpaņem līdzi savas pašvaldības sociālā dienesta izsniegta izziņa, kas apliecina trūcīgā statusu vai to, ka pacienta ienākumi ir zem 150 latiem mēnesī, kā arī iepriekš veikto analīžu rezultāti un izraksti no slimnīcām, ja tādi ir.
Brūču speciālisti apskatīs pacientus un sniegs ārstēšanās rekomendācijas un ieteikumus profilaksei. Komplicētākos gadījumos pacientiem tiks piedāvāta bezmaksas ārstēšanās Brūču klīnikā.

Uz pirmo bezmaksas konsultāciju aicināti arī pacienti ar lielākiem ienākumiem un tuvinieki, kuriem nepieciešams padoms šo pacientu kopšanā. Par tālākām ārstēšanās izmaksām speciālisti varēs sniegt atbildi, iepazīstoties ar konkrēto gadījumu.

Brūču klīnika izveidota 2005. gadā. Tā nodarbojas tikai un vienīgi ar nedzīstošu brūču ārstēšanu. Jau vairākus gadus klīnika rīko akcijas Latvijas pilsētās, kuru laikā cilvēkiem ar nedzīstošām brūcēm ir iespēja bez maksas saņemt speciālistu konsultācijas.

Nedzīstošas brūces ir nopietna veselības problēma, kuru nevar atrisināt tikai ar dezinficējošu līdzekli un plāksteri. Izgulējumi rodas, kad cilvēks ilgstoši atrodas nekustīgā stāvoklī un spiediena dēļ sāk atmirt audi. Osteomielīts ir kaulu iekaisums, kas visbiežāk rodas pēc smagiem kaulu lūzumiem, savukārt trofiskas čūlas izraisa artēriju saslimšana vai traucēta asins plūsma vēnās. Savlaicīgi neārstējoties, nedzīstošas brūces pacientam ne tikai rada sāpes un diskomfortu, bet arī var bojāt kaulus, nieres un aknas, izraisa ļaundabīgus audzējus un saindē organismu. Iznākums var būt amputācija vai pat nāve. Vairāk par nedzīstošām brūcēm varat izlasīt mūsu mājas lapā: www.woundclinic.lv

Informāciju sagatavoja:

Daiga Rauba,
SIA Brūču klīnika sabiedrisko attiecību speciāliste.