Latvijas uzņēmums meklēs panākumu formulu

Kāds Latvijas uzņēmums nolēmis meklēt „panākumu atslēgu”, izmantojot šim nolūkam īpaši organizētu konkursu. Par konkursa mērķi kļuvusi ideja motivēt apkārtējos tiekties pēc panākumiem, daloties tajos ar citiem cilvēkiem.


Sākumā uzņēmums SIA „RA1”, kas nodarbojas ar plānotāju „Leader” ražošanu un izplatīšanu, veica pētījumu, aptaujājot 1200 veiksminiekus, lai noskaidrotu, kas cilvēkiem traucē gūt panākumus un sasniegt mērķus. Pētījums parādīja, ka 38% aptaujāto savus mērķus traucē īstenot laika trūkums, 25% aptaujāto tas ir motivācijas trūkums un 16% bailes no neveiksmes. Savukārt 63% aptaujāto atzina, ka citu cilvēku panākumi liek viņiem sarosīties un pašiem censties sasniegt vairāk.

Balstoties uz pēdējo rādītāju, uzņēmuma darbiniekiem arī radās doma palīdzēt cilvēkiem „sarosīties”. Tāpēc tika izlemts rīkot stāstu konkursu „Mans vērtīgākais sasniegums 2011.gadā”, kurš reizē dotu motivāciju un iedvesmu cilvēkiem gūt panākumus dzīvē, kā arī iedrošinātu nebaidīties no neveiksmēm. Konkursa uzdevums ir dot ne tikai iespēju dalībniekiem dalīties savos panākumos un mērķu sasniegšanas vērtīgajā pieredzē, bet arī veicināt derīgas informācijas apmaiņu dalībnieku vidū. Taču pats galvenais – konkursa rīkotāji vēlas dot pozitīvu lādiņu veiksmes stāstu lasītājiem un motivēt tos uz rīcību, kā arī panākumu gūšanu reālajā dzīvē.

Pats konkurss tā rīkotājiem ir kā otra pētījuma daļa, kurā plānotāju ražotāji mēģinās noskaidrot, kas tad īsti ir veiksmīgo cilvēku „panākumu atslēga”. Tā kā katram dalībniekam ir arī jāpastāsta, kas viņaprāt ir „panākumu atslēga”, noslēdzoties konkursam tiks apkopoti dati un publiskota „panākumu atslēgas” formula, ar kuru varēs iepazīties ikviens, kas tā vai savādāk sekojis līdzi konkursa norisei.

Piedalīties konkursā un sekot tam ir iespējams dažādos veidos. Sākot ar uzņēmuma mājas lapu (leaders.lv), kur publicēti konkursa noteikumi un nolikums, un beidzot ar dažādiem sociālajiem tīkliem kā, piemēram, „Twitter” (@planotajs) vai „draugiem.lv” lapas (draugiem.lv/planotajs/), kur papildus konkursa norisei var atrast dažādus ieteikumus un padomus veiksmīgai laika plānošanai.

Savukārt, lai piedalītos konkursā, tā dalībniekam rakstiski jāiesniedz savu veiksmes stāstu konkursa rīkotājiem, rakstot uz e-pastu konkurss@leaders.lv. Visi darbi tiks publiskoti rīkotāja interneta mājas lapā (leaders.lv), bet labāko darbu autori tiks īpaši apbalvoti.

Informācija par konkursa rīkotāju: SIA “RA1” ražo plānotājus „Leader” (leaders.lv), kas ir unikāli ar tajā iestrādātu īpašu mērķu vadības sistēmu, kura ne vien atvieglo laika plānošanu tās lietotājiem, bet arī palīdz sasniegt nospraustos mērķus. Plānotājā ir atsevišķas, īpaši patentētas sadaļas, kas lietotājiem ļauj nospraust mērķus kā veselam gadam, tā arī mēnesim un pat nedēļai, kā arī sekot līdzi šo mērķu īstenošanai. Plānotājs ir paredzēts cilvēkiem, kuri ir mērķtiecīgi un vēlas būt laimīgi, gūstot panākumus ikvienā dzīves un savas darbības jomā.

Rīgā, 2011. gada 21. augustā.

Informāciju sagatavoja Lidija Panteļejeva,
SIA „RA1” sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālrunis: +371 26798184
E-pasts: lidija@leaders.lv
Internets: www.leaders.lv

Twitter: twitter.com/planotajs
Draugiem.lv: www.draugiem.lv/planotajs/