Latgales plānošanas reģions pasniedz Atzinības rakstu Inetai Radēvičai

Latgales plānošanas reģiona attīstības padome pieņēma lēmumu apbalvot Inetu Radēviču ar Latgales plānošanas reģiona augstāko apbalvojumu – Atzinības rakstu par Latvijas un Latgales vārda popularizēšanu pasaulē, izciliem sasniegumiem vieglatlētikā, izcīnīto Eiropas čempiones titulu un bronzas godalgas iegūšanu pasaules čempionātā vieglatlētikā!


Lēmums tika pieņemts vienbalsīgi Latgales plānošanas reģiona attīstības padomes sēdē šī gada 28.septembrī. Ņemot vērā, sportistes aizņemtību un saspringto laika grafiku, Latgales plānošanas reģiona administrācijas vadītāja Iveta Maļina-Tabūne Atzinības rakstu pasniedza 23. decembrī, kad slavenā sportiste ieradās Latvijā.

Ineta Radēviča nākusi no Latgales, dzimusi Krāslavā, kur arī beigusi Krāslavas vidusskolu. Viņas pirmā trenere bija māte Inna Radēviča – Krāslavas sporta skolas trenere. Tālāk jau sportistes gaitas viņu aizved plašajā pasaulē un dzīvesgājums saistīts ar ceļošanu un lielu darbu pie sporta sasniegumiem.

Latgales plānošanas reģiona attīstības padomes priekšsēdētājs, Krāslavas novada priekšsēdētājs Gunārs Upenieks un Latgales plānošanas reģiona attīstības padome, izsaka lielu atzinību Inetai Radēvičai par viņas sasniegumiem, un Latgales vārda nešanu pasaulē! Vēlam arī turpmāk izcilus sasniegumus un panākumus sporta karjerā!

*Vieglatlēte Ineta Radeviča otro gadu pēc kārtas saņēma galveno balvu Latvijas Gada balvas sportā pasniegšanas ceremonijā 22. Decembrī Rīgas kinoteātrī Splendid Palace.

Lai aplūkotu fotogaleriju, uzklikšķiniet uz bildes!

______________________________________________________
Latgales plānošanas reģions ir atvasināta publiska persona, kura izveidota ar Reģionālās attīstības likumu un tās darbība tiek finansēta no valsts pamatbudžeta. Latgales plānošanas reģions ir dibināts 2006. gada augustā ar mērķi nodrošināt reģiona attīstības plānošanu, koordināciju, pašvaldību un citu valsts pārvaldes iestāžu sadarbību. Latgales plānošanas reģions darbojas saskaņā ar Reģionālās attīstības likumu, Teritorijas plānošanas likumu, Latgales plānošanas reģiona nolikumu un citiem spēkā esošiem normatīviem aktiem.

Ziņojumu sagatavoja:
Latgales Plānošanas Reģions
Rīgas birojs
Rīga, Tirgoņu iela 11, LV – 1050,
Tālrunis: 27857529
E-pasts: info@latgale.lv