“Kopā ar ģimeni un skolu”

LKIF un SEB bankas programmas “Kopā ar ģimeni un skolu” mērķis ir veicināt vietējo skolu kā ģimenes atbalsta centru arvien veiksmīgāku darbošanos. Programmā finansējumu var saņemt skolu atbalsta biedrības, skolu audzēkņu vecāku biedrības, kā arī citas novadu attīstību veicinošas nevalstiskās organizācijas Latvijas reģionos. Līdzekļi tiks piesķirti pēc skolas pasākumu telpu sakārtošanai, kā arī aprīkojumam jaunu sadzīves prasmju un iemaņu apguvei ārpusskolas nodarbībās.


Maksimālais piešķīruma apjoms vienam projektam nepārsniedz 2000 LVL, bet vismaz 10% no kopējām projekta izmaksām ir jāpiesaista no vietējās pašvaldības un/vai uzņēmējiem. Ne mazāk kā 5% no līdzfinansējuma ir jāsniedz pašvaldībai.

Projektu pieteikumu pieņemšana turpināsies līdz programmai pieejamais finansējums tiks izsmelts. Projekta pieteikums jāiesniedz personīgi LKIF birojā, iepriekš piesakoties pa tālruni 67316963 vai 29110828. Jautājumus par projektu pieteikumu sagatavošanu var nosūtīt pa e-pastu: ieva.ernstreite@iniciativa.lv

Plašāk par nosacījumiem, kas jāievēro, iesniedzot projektu LKIF un SEB bankas programmā „Kopā ar ģimeni un skolu”, lasiet vadlīnijās projektu pieteicējiem!

plašāka informācija: www.iniciativa.lv/projektu-iesniedz%C4%93jiem/programma-kop%C4%81-ar-%C4%A3imeni-un-skolu