Kā aizvadīti svētki Rēzeknē?

Kopumā svētki Rēzeknē ir aizvadīti mierīgi. Pašvaldības uzņēmumi spējuši nodrošināt komunālo pakalpojumu sniegšanu (siltumapgādi, ūdensapgādi un kanalizāciju), nelieli pārtraukumi elektroapgādē bijuši vien stādītā meža rajonā, informē Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Andrejs Rešetņikovs.


A.Rešetņikovs stāsta, ka jau pirms svētkiem par iespējamām problēmām stratēģisko objektu darbības nodrošināšanā laika apstākļu dēļ runāts pilsētas Civilās aizsardzības komisijas sēdē 30. decembrī. Pēc Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta iniciatīvas komisija uz sanāksmi pulcējās arī 2. janvārī.

Savukārt Rēzeknes Pašvaldības policijas pārvaldes priekšnieks Aivars Stalidzāns informē, ka sabiedriskās kārtības jomā svētki bijuši visai mierīgi. Protams, pārkāpumi ir bijuši, tomēr to skaits neļauj runāt par masveida sabiedriskās kārtības noteikumu pārkāpumiem. Pagājušajās brīvdienās Pašvaldības policija sastādījusi trīs administratīvā pārkāpuma protokolus par nakts miera traucēšanu, vienu par kautiņu un vienu protokolu par atrašanos alkohola reibumā.

Informāciju sagatavoja:

Diāna Zirniņa
Rēzeknes pilsētas domes
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja