Jauniešu projekta „4D APELSĪNS” noslēguma pasākums

Ar vērienīgu kultūras pasākumu finiša taisnē iegājis Līvānu bērnu un jauniešu centra iniciatīvas grupas „Atvilktne” projekts „4D APELSĪNS” (4 dimensiju apelsīns).


5.novembrī Līvānu novada kultūras centrā norisinājās noslēguma pasākums, kura laikā darba grupas jaunieši iepazīstināja klātesošos ar projekta rezultātiem: pasākumā bija skatāmi projekta laikā tapušie video materiāli par brīvprātīgā darba tēmu, fotogrāfijas no veiktajām aktivitātēm, zāles sienas ierībināja ritma darbnīcas priekšnesums. Skatītājiem, atbildot uz jautājumiem, bija iespēja saņemt īpašās balviņas ar projekta simboliku. Savukārt mazajā zālē jauniešiem izdevās uzburt vasaras noskaņu, un visiem pasākuma apmeklētājiem bija skatāma jūlija mēnesī tapusī brīvdabas fotoizstāde par tēmu „Jauniešu iespējas Līvānu novadā”, kurā tika izstādītas pašu jauniešu uzņemtās un attīstītās digitālās un melnbaltās filmiņu fotogrāfijas.

Lai projekta noslēgums izdotos īpašs, pasākumā ar mūsu sponsoru lielu atbalstu piedalījās viesmākslinieki – jauniešu vidū populārā grupa MUSIQQ, BMX virtuozs Dāvis Dudelis un Latvijas atklātā break dance čempionāta „Rīga Open” 2 pirmo vietu ieguvēji deju grupa „Mad Psyhoz”, savukārt ballītē pēc svinīgās daļas deju ritmos publiku aizrāva Radio1 dīdžejs Jānis Balodis.

Īpašu paldies sakām mūsu atbalstītājiem:
Līvānu novada domei un biedrībai “Sociāli politiska novada attīstības biedrība “Līvāni””

Šis projekts finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu, programmas „Jaunatnes darbībā” ietvaros. Par publikācijas saturu ir atbildīgs tikai publikācijas autors, un Eiropas Komisija nav atbildīga par šīs informācijas iespējamo izmantošanu.

Rakstu sagatavoja:
Irina Šahova
Projekta „4D APELSĪNS” vadītāja