Izmaiņas autobusu maršrutos Rēzeknē

Ņemot vērā Zilupes ielas rekonstrukcijas darbu sākumu, no pirmdienas, 30.maija mainās autobusu kustība maršrutos Nr. 15. un 26. Slēgtā ielas posma no Ludzas līdz Parka ielai dēļ, autobusu kustība šī ceļa posma apbraukšanai attiecīgi tiek novirzīta pa Pļavu ielu, informē Rēzeknes pilsētas domes Pasažieru konsultatīvās padome.


Ja šonedēļ Zilupes ielā notiek uzmērīšanas darbi, gatavojoties ielas rekonstrukcijai, tad nākamnedēļ tiks uzsākta asfalta seguma frēzēšana. Pašvaldība atgādina, ka satiksmei tiek slēgts Zilupes ielas posms no Ludzas līdz Rancāna un Parka ielai, apbraukšanai var izmantot arī Trasuna ielu. Daļēji satiksme būs ierobežota posmā no Ausekļa ielas līdz pilsētas robežai.

Savukārt no trešdienas, 1.jūnija autobuss maršrutā Nr. 28 Koku ielas galapunktā iebrauks nevis ar pieturvietu plkst. 7.05, bet 8.09, kā arī papildus Koku ielā pieturēs plkst. 13.10 un 17.04. Šāds lēmums pieņemts, pamatojoties uz pensionāru lūgumu, un darbosies tā saucamajā „mazdārziņu” periodā līdz 1.oktobrim.

Informāciju sagatavoja:

Diāna Zirniņa
Rēzeknes pilsētas domes
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja