Daugavpils „Teātra gada balvas” laureāti noslēpumā!

Nu pat vakar ir beidzies Daugavpils „Teātra gada balvas” skatītāju balsojums, kur skatītāji paši lēma un sumināja savus favorītus trijās nominācijās – Gada aktrise, Gada aktieris, Gada labākā izrāde!


Balsot par savu favorītu varēja Daugavpils teātra mājaslapā (www.dteatris.lv), caur ziņu portāliem www.din.lv, www.latgaleslaiks.lv un www.d-fakti.lv, kā arī uz vietas Daugavpils teātra uzstādītajā urnā.

Kopumā ir nobalsojuši vairāk par 2000 skatītāju, par to liecina aptaujas statistika un rezultāti patiešām ir ļoti pārsteidzoši un intrigējoši! Bet, lai saglabātu intrigu, laureātu vārdi pagaidām uz neilgu laiku paliek ēnā.

Laureātu apbalvošanas ceremonija notiks 2011.gada 28.janvārī, pirms latgaļu kulta izrādes „Klepernieku pagasta zvaigzne”.

Pateicoties pasākuma galvenajam sponsoram A/S Latvijas Krājbankai uzvarētājiem pasniegs naudas balvas 100 Ls apmērā!

Daugavpils teātra sadarbība ar A/S Latvijas Krājbanku, pirmo reizi organizētajā skatītāju balsojumā pienācīgi ir pagājusi un mēs patiesi ceram, ka šis notikums pārvērtīsies par vienu no Daugavpils teātra centrālajiem radošās dzīves notikumiem un turpināsies no gada gadā!