Ciblas vidusskola tiek pie finansējumu hokeja inventāra iegādei

Ciblas skolotājas Ilgas Stepanovas izcīnījusi finansēju hokeja inventāra iegādei jauniešiem, piesakoties LabieDarbi.lv projektu konkursā.


Ciblas novada jaunieši ir aktīvi un labprāt savu brīvo laiku pavada sportojot, nevis sēžot mājās pie datoriem. Vasarā ir viegli atrast nodarbes (futbols, volejbols, basketbols), bet ziemā sportot var pārsvarā telpās, taču jaunieši grib arī izkustēties ārā. Pēdējos divus gadus jaunieši saviem spēkiem pie skolas ir izveidojuši hokeja laukumu. Jauniešos ir liela degsme un vēlme darboties, bet nav nepieciešamā inventāra. Šī projekta ieceri atbalstīja arī hokeja kluba „Dinamo Rīga” spēlētājs Ģirts Ankipāns.
Pēc konkursa rezultātu uzzināšanas Ilga Stepanova atzina: „Braucot uz hokeja spēlēm Rīgā, izjūtam īpašu pacilātību, vienotības sajūtu. Tieši tādā gaisotnē skolā dzīvojām visu oktobra mēnesi. Azarts, ejot uz mērķi, mijās ar vājuma mirkļiem. Šobrīd gandarījums par paveikto ir milzīgs. Ieguvums ir atziņa, ka “tikai kopā mēs esam spēks”!”
Projekta īstenošanai ir nepieciešams 2000 latu liels finansējums. Ilgas iesniegtais projekts ieguva 7360 balsu lielu sabiedrības atbalstu, izcīnot 1.-2. vietu LabieDarbi.lv oktobra jeb 18. projektu konkursā. Oktobra projektu konkursa kopējais finansējuma fonds bija 7666 lati. Tas, cik daudz projektu iegūst finansiālu atbalstu, ir atkarīgs no tā, cik liels finansējums nepieciešams, lai realizētu projektus ar augstāko balsu skaitu.
Labiedarbi.lv ir SMScredit.lv un Draugiem.lv sadarbības rezultāts – labdarības projekts ar mērķi finansiāli un mantiski atbalstīt Latvijas iedzīvotāju personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas. Tā ideja ir nodrošināt iespēju talantīgiem, apdāvinātiem, ideju bagātiem, apņēmīgiem un uz izaugsmi orientētiem Latvijas iedzīvotājiem viegli un ātri saņemt finansiālu atbalstu viņu individuālo mērķu sasniegšanā. Kopējais konkursa ikmēneša finansējuma fonds ir mainīgs, to veido īstermiņa aizdevumu tirgus līdera SMScredit.lv ikmēneša ziedojums 0.50Ls apmērā no katra uzņēmuma izsniegtā aizdevuma iepriekšējā mēnesī.
Sīkāka informācija par projektu Labiedarbi.lv:

www.labiedarbi.lv vai www.draugiem.lv/special/labiedarbi/

Informāciju sagatavoja:

Elīna Sprūde-Nesenberga
Labiedarbi.lv projekta asistente
Tālrunis: 66051666 vai 28805384
E-pasts: Elina.Sprude-Nesenberga@labiedarbi.lv