Atbrīvošanas alejas rekonstrukcijas projekta aktualitātes Rēzeknē

Rēzeknes pilsētas dome turpina Atbrīvošanas alejas rekonstrukcijas darbu 2.kārtu Eiropas Reģionālā attīstības fonda līdzfinansētā projekta „Atbrīvošanas alejas, un satiksmes pārvadu rekonstrukcija, nodrošinot Rēzeknes kā Austrumlatvijas kultūras un izglītības centra pieejamību” ietvaros. Plānotie un notiekoši rekonstrukcijas darbi laika periodā no 07.06.2011. līdz 14.06.2011.


• Turpinās darbi. Nošķembots K. Valdemāra un Atbrīvošanas alejas krustojums, turpinās perimetra izbūve. Posmā no Lubānas ielas līdz K. Valdemāra ielai, turpinās drenējošā slāņa izbūve. Notiek sagatavošana ielas pamatnes nodošanai Atbrīvošanas alejas posmā no krustojuma ar Pulkveža Brieža ielu līdz krustojumam ar Brāļu Skrindu ielu, kā arī posmā no Pils ielas līdz tiltam pār Rēzeknes upi. Turpinās bortakmeņu izbūve posmos, kur Atbrīvošanas aleja ir nošķembota.
• Tiks uzsākti darbi. Posmā no Baznīcas līdz Brāļu Skrindu ielai sāks drenējošā slāņa testēšanu un šķembošanu, Lubānas ielas Atbrīvošanas alejas krustojumā notiek siltumtrases nomaiņa, uzsāktie darbi jāpabeidz līdz 22. jūnijam.
• Gājēju ievērībai! Demontēta ietve vienā brauktuves pusē, gājēju kustību nodrošinot otrpus Atbrīvošanas alejai.
• Uzstādītas gājēju informatīvās norādes un norobežojošās lentes, novēršot nepiederošo personu nokļūšanu būvlaukumā.
• Gājēju drošībai! Uzstādīti nožogojumi Atbrīvošanas alejas posmos, kur izņemta ielas gultne.

Lūgums pilsētas iedzīvotājiem un viesiem ievērot uzstādītās ceļa zīmes, norobežojošās lentes un ievērot pārējos drošības noteikumus, būt piesardzīgiem šķērsojot Atbrīvošanas alejas projekta būvlaukuma teritoriju, gan autovadītājiem, gan kājām gājējiem!

Priekšlikumu un ierosinājumu gadījumā lūgums vērsties Rēzeknes pilsētas domes Iedzīvotāju apkalpošanas centrā (Atbrīvošanas aleja 93, Rēzeknē, 124.kab.) ar noformētu rakstisku iesniegumu!

Informāciju sagatavoja projekta vadītājs Georgijs Orlovs (tālr. 64607635, e-pasts: georgijs.orlovs@rezekne.lv)