Atbrīvošanas alejas rekonstrukcijas projekta aktualitātes

IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ!
Rēzeknes pilsētas dome turpina Atbrīvošanas alejas rekonstrukcijas darbu 2.kārtu Eiropas Reģionālā attīstības fonda līdzfinansētā projekta „Atbrīvošanas alejas, un satiksmes pārvadu rekonstrukcija, nodrošinot Rēzeknes kā Austrumlatvijas kultūras un izglītības centra pieejamību” ietvaros. Plānotie un notiekoši rekonstrukcijas darbi laika periodā no 25.10.2011. līdz 04.11.2011.


• Atbrīvošanas alejas posmā no Pils ielas līdz tiltam pār Rēzeknes upi, kā arī Atbrīvošanas alejas krustojumos ar Lubānas ielu un N.Rancāna ielu turpinās darbi brauktuves sagatavošanai asfaltēšanai, kas plānota no 31.11.2011., notiek šķembu divu kārtu ieklāšana un apmaļu likšana.
• Tilta pār Rēzeknes upi izbūves pamatdarbi ir pabeigti. Plānots sākot ar 31.11.2011. uzsākt asfaltbetona seguma izbūvi savienojot Atbrīvošanas alejas rekonstruējamo posmu ar krustojumu ar Latgales ielu.
• Turpinās darbs pie apgaismojuma balstu montāžas visā Atbrīvošanas alejas rekonstruējamā posmā. Ar nākamo nedēļu plānots uzsākt gaismekļu montāžu un apgaismoju ieslēgšanu Atbrīvošanas alejas posmos.
• Turpinās darbi pie luksoforu pamatņu un balstu montāžas Lubānas, K.Valdemāra, 18.Novembra Pulkveža Brieža, Baznīcas ielu krustojumos.
• Ar 31.11.2011. plānots uzsākt ceļa zīmju uzstādīšanu, saskaņā ar Atbrīvošanas alejas rekonstrukcijas tehnisko projektu.
• Turpinās darbs pie ietvju sagatavošanas bruģēšanai, tiek montētas apmales un notiek pamatnes izbūve.
• Atbrīvošanas alejas rekonstruējamos posmus ir plānots nodot satiksmes sākot ar 18.11.2011.,bet autovadītājiem būs jārēķinās ar dažām neērtībā un ierobežojumiem jo būvniecības darbi Atbrīvošanas alejā turpināsies.

Lūgums pilsētas iedzīvotājiem un viesiem ievērot uzstādītās ceļa zīmes, norobežojošās lentes un ievērot pārējos drošības noteikumus, būt piesardzīgiem šķērsojot Atbrīvošanas alejas projekta būvlaukuma teritoriju, gan autovadītājiem, gan kājām gājējiem!

Priekšlikumu un ierosinājumu gadījumā lūgums vērsties Rēzeknes pilsētas domes Iedzīvotāju apkalpošanas centrā! (Atbrīvošanas aleja 93, Rēzeknē, 124.kab.)

Informāciju sagatavoja:
Georgijs Orlovs
Projekta vadītājs tel. 64607635
e-pasts: georgijs.orlovs@rezekne.lv