Uzņēmēju atbalstam Līvānos rīkos Ziemassvētku tirdziņu

Lai veicinātu vietējo ražotāju atpazīstamību un sniegtu atbalstu krīzes laikā vietējiem ražotājiem, izvēloties Līvānu novadā ražotu preci, Līvānu novada dome pirmo reizi Uzņēmēju tirdziņā aicina vienkop vietējos ražotājus un pakalpojumu sniedzējus. Ziemassvētku tirdziņā vietējiem uzņēmējiem dalība ir bez maksas.


Ar devīzi Visus vārtus vaļā vēru, lai varēju lielīties! 18. decembrī pl. 10.00 – 15.00 Līvānu novada kultūras centrā (gan iekšā, gan ārā) uz uzņēmēju tirdziņu aicināti vietējie ražotāji, pakalpojumu sniedzēji, individuālie komersanti, zemnieki, amatnieki un cita veida uzņēmēji, kā arī, protams, pircēji.

Ideja par izstādi/tirdziņu radās novada uzņēmēju padomei kopā ar Līvānu novada domi un inženiertehnoloģiju un inovāciju centru. Tā kā Ziemassvētku laiks ir dāvanu laiks, kad cilvēki gatavojas svētkiem un atļaujas dāsnākus tēriņus, tad tieši šajā laikā uzņēmēji aicināti izrādīt savu piedāvājumu un tirgoties. Vietējiem uzņēmējiem šī iespēja ir bez maksas.

Uzņēmēju pieteikumus gaidām līdz 10. Decembrim Līvānu inženiertehnoloģiju un inovāciju centrā (t. 653 07800), e-pasts: zane.gaiduka@livani.lv, aizpildot dalībnieka pieteikuma anketu www.liic.lv vai www.livani.lv

Ļoti ceram gan uz uzņēmēju atsaucību tirgojot, gan uz iedzīvotāju atsaucību, pērkot vietējos ražojumus. Ja ideja sevi attaisnos, šādi tirdziņi varētu tik rīkoti atkārtoti.

Meklē dāvanu vai cienastu Ziemassvētku galdam?
Izvēlies Līvānu preci!

Informāciju sagatavoja:

G.Kraukle,
sabiedrisko attiecību speciāliste Līvānu novada domē
ginta.kraukle@livani.lv 5307270, 29492184