Tuvojoties jaunajam mācību gadam, rēzekniešus aicina piedalīties sociālajā akcijā

Ikvienam no mums var izveidoties dzīves situācija, kad daudzas grūtības, kas virknējas mūsu dzīves ceļā, liek saskarties ar jaunu realitāti. Labi, ja grūtā situācijā pietiks spēka un dzīves gudrības problēmas atrisināšanai, ja blakus ir kāds – draugs, radinieks, bet varbūt vienkārši kāds gadījuma cilvēks, kurš palīdzēs un atbalstīs.


Vairāku gadu garumā Rēzeknes pilsētas domes Sociālās aprūpes pārvalde ir ieviesusi tradīciju sniegt palīdzību un atbalstu pilsētas trūcīgajiem iedzīvotājiem sarūpēt bērniem skolai nepieciešamo.

Līdz ar to Sociālās aprūpes pārvalde no 4.augusta līdz 16.septembrim organizē sociālo akciju. Tās mērķis ir palīdzēt pilsētas trūcīgajām ģimenēm nodrošināt bērnus ar nepieciešamajām kancelejas precēm, apģērbu un apaviem.

Cienījamie, pilsētas iedzīvotāji! Ja Jūsu bērni ir izauguši un ir saglabājies jauns vai mazlietots (tīrs un kārtīgs) apģērbs, apavi un galda plauktos stāv kancelejas preces (burtnīcas, zīmēšanas albūmi, krāsainie zīmuļi, krītiņi, skolas somas u.c.), lūdzu, ziedojiet tās trūcīgajām ģimenēm!

Ziedotās mantas, atstājot Sociālās aprūpes pārvaldes sociālo darbinieku ziņā, tiks nodotas trūcīgajām ģimenēm, kam tās visvairāk nepieciešamas.

Laipni gaidīsim Jūs Sociālās aprūpes pārvaldē (Atbrīvošanas alejā 93, Rēzeknē) 124., 125., 127., 128. vai 133. kabinetos darba dienās no plkst. 8.00 līdz 16.30. Tālruņi uzziņām: 64622139, 64623513.

Sniegsim palīdzības roku viens otram un mācīsimies to pielietot ikdienā.

Informācijas avots:

Rēzeknes pilsētas domes Sociālās aprūpes pārvalde