Turpinās pieteikšanās konkursam par skaistāko Ziemassvētku noformējumu

Līdz 21. decembrim turpinās pieteikšanās konkursam par skaistāko Ziemassvētku noformējumu. Konkursu rīko Rēzeknes pilsētas dome sadarbībā ar Nordea banku.


Konkursā aicinātas piedalīties gan fiziskas, gan juridiskas personas, kas savu ēku, teritoriju vai skatlogus dekorējuši atbilstoši Ziemassvētku tematikai. Konkursā netiks vērtēti dzīvokļu logu noformējumi, kā arī organizāciju vai iestāžu iekštelpu dekorējums.

Svētku noformējumu vērtēs trijās kategorijās: privātmāju un daudzstāvu dzīvojamo māju noformējums; uzņēmumu un organizāciju biroju ēku, veikalu, restorānu, kafejnīcu un citu sabiedrisko ēku noformējums; pilsētas izglītības iestāžu ēku noformējums. Vērtējumā tiks ņemta vērtā noformējuma atbilstība Ziemassvētku noskaņai, idejas oriģinalitāte, noformējuma materiālu pielietojums un krāsu risinājums, noformējuma saderība ar ēkas arhitektūru un apkārtējo vidi, tīrība un kārtība objektā un tam piegulošajā teritorijā.

Konkursam jāpiesakās Rēzeknes pilsētas domes Kultūras pārvaldē (Atbrīvošanas alejā 93) personīgi vai zvanot pa tālruni 646 06752 līdz 21. decembrim. Pieteikumā jānorāda objekta adrese, nosaukums (veikala, uzņēmuma u.c.), kontaktpersona un kontakttālrunis.

Pieteikumu izvērtēšana notiks no 22. decembra. līdz 27.decembrim. Konkursa vērtēšanas komisijai ir tiesības vērtēt arī konkursam nepieteiktos objektus. Konkursa uzvarētāji un labāko noformējumu autori tiks sveikti gadumijas pasākumā Festivāla parkā. Viņi saņems arī naudas prēmijas. Konkursa norisi atbalsta arī Nordea, kas uzņēmumu ēku kategorijā pasniegs balvu 200 latu vērtībā.

Informāciju sagatavoja:

Rēzeknes pilsētas domes
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja
Diāna Zirniņa