Šogad tiks organizētas 54 vasaras nometnes


Cik bērnu vasaras nometnes tiks organizētas šogad – ziņu portālam D-fakti.lv stāsta Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes lietu nodaļas vadītāja Ieva Teikmane.


„Tuvojas vasaras sezona, un vecāki jau domā, ko bērns darīs vasarā, un sāk interesēties Jaunatnes Lietu nodaļā par iespēju savlaicīgi iegādāties ceļazīmes uz bērnu vasaras nometnēm”, stāsta I. Teikmane.
Šogad tiks organizētas 54 vasaras nometnes – sporta, atpūtas, dienas, diennakts, – pārsvarā tās pašas, kas 2009.gadā, ar nelielām izmaiņām. Nometnes tiks organizētas gan jūnijā, gan jūlijā, gan augustā (pārsvarā – sporta nometnes).
Nometņu ceļazīmes sāks pārdot 2010.gada 5.maijā no pl. 08.00 Jaunatnes lietu nodaļā. Nometņu ceļazīmju cenas atpūtas nometnēm pazeminātas par Ls 10.00. Dienas nometne 18 darba dienām maksās Ls 40.00.
Tāpat, kā iepriekš, bezmaksas ceļazīmes ir iespēja noformēt bērniem – invalīdiem, bērniem-bāreņiem un bērniem no maznodrošinātajām ģimenēm. Vecāku ērtībai, ja dažādu iemeslu dēļ nevar uzreiz iegādāties ceļazīmi maija mēnesī, ir iespēja pa tālruni rezervēt ceļazīmi, kas jāizpērk līdz nometnes sākumam.
Jebkuru neskaidru jautājumu gadījumā var zvanīt uz Jaunatnes lietu nodaļu: 65404363 vai 27009459. Sīkāka informācija par nometņu norises laiku un vietu tiks publicēta aprīlī!

D-fakti.lv