Rēzeknē gaida ierodamies Polijas Republikas vēstniecības delegāciju

Pirmdien, 12. jūlijā Rēzeknē gaida ierodamies Polijas Republikas vēstniecības delegāciju – ārējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā V.E. Ježiju Mareku Novakovski, padomnieku – Janušu Davidoviču un ekspertu ekonomikas jautājumos Dāvidu Tomaševski.


Plkst. 11.00 viesiem paredzēta tikšanās ar Rēzeknes pilsētas domes vadību, pašvaldības speciālistiem. Tikšanās reizē piedalīsies arī Rēzeknes Poļu vidusskolas, Rēzeknes Poļu biedrības un Latvijas Poļu savienības vadība.

Plkst. 12.00 žurnālisti aicināti uz preses konferenci, lai uzdotu sev interesējošus jautājumus.

Vizītes turpinājumā plkst. 12.30 viesi apmeklēs Latgales Kultūrvēstures muzeju, plkst. 13.15 – pilsētas Mākslas namu, bet plkst. 14.30 – Rēzeknes Poļu vidusskolu.

Plkst. 13.00 Rēzeknes pilsētas uzņēmēji aicināti uz domes Mazo konferenču zāli (134.kab., Atbrīvošanas aleja 93), lai piedalītos prezentācijā par Polijas ekonomiku, tūrismu, kā arī par investīcijas iespējām un tās noteikumiem Polijā. Prezentāciju vadīs Polijas Republikas vēstniecības eksperts ekonomikas jautājumos Dāvids Tomaševskis. Viņam pievienosies Polijas Republikas vēstnieks Latvijā V. E. Ježijs Mareks Novakovskis un padomnieks Janušs Davidovičs.

Informāciju sagatavoja:

Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja
Diāna Zirniņa 64607616
diana.zirnina@rezekne.lv