Noslēdzās labdarības akcija „Pasakas palīdzēs Dmitrijam”

Trešdien, 19. maijā noslēdzās labdarības akcija „Pasakas palīdzēs Dmitrijam”. Dagdas novada jauniešu biedrība „Dagne” organizēja šo akciju ar mērķi savākt līdzekļus trīsgadīgajam Dmitrijam, lai segtu ārstēšanas procedūras Ukrainā. Tas dos puikam iespēju staigāt. Rezultātā jauniešiem izdevās savākt 886 latus.


Liels prieks un gandarījums jauniešu biedrībai „Dagne” ir par to, ka akciju atbalstīja vēl divas jauniešu biedrības – „Ašo kompānija” (Asūne) un „Respect” (Krāslava). Asūnes jaunieši organizēja savā pagastā labdarības diskotēku, un visus savāktos līdzekļus (95 Ls) atdeva Dmitrijam. Savukārt, „Respect” biedri 7.maijā nodrošināja sargus jauniešu biedrības „Dagne” organizētajā labdarības diskotēkā Dagdā.

Labdarības diskotēka Dagdā piesaistīja plašu apmeklētāju loku. Pasākumu atbalstīja „STOPTIME Dance Studio”, uzstājoties ar šovu bez atlīdzības. Prieks ir par vietējā uzņēmēja IK „VALKIR” ieinteresētību un atbalstu, nodrošinot pasākuma organizēšanai trūkstošo aprīkojumu. Ar sapratni izturējās arī visi Dagdas novada Tautas nami, nerīkojot 7. maijā diskotēkas savos pagastos. Kopumā šī labdarības diskotēka ienesa 286 Ls. Jaunieši pateicas DJ.zhan par abu labdarības diskotēku vadīšanu.

Jauniešu biedrība „Dagne” izsaka lielu pateicību visiem, kas atbalstīja akciju un ziedoja Dmitrijam -Lūcijai Nikitinai, Ingai Ķekerei, Ivanam Ribakovam, Dagdas novada domes deputātiem: Viktoram Stikutam, Janīnai Tukišai, Sandrai Vuškurei, Inesei Plesņai, Jurim Viļumam, Jāzepam Ornicānam, Pēterim Tukišam, Sergejam Antonovam, Viktoram Sevostjanovam, Anatolam Viškuram, Viktoram Krūmiņam un anonīmiem ziedotājiem.

Sīkāka informācija:

Svetlana Ilatovska, jauniešu biedrība “Dagne”
jbdagne@inbox.lv, 29973451

Informāciju sagatavoja:

Juris Viļums
DAGDA.LV
Dagdys nūvoda sabīdriskūs attīceibu i komunikaceju nūdalis vadeituojs juris.vilums@dagda.lv
26393531