Mākslas akcija „Mīlam mākslu kopā” arī šogad…

Jau trešo gadu Daugavpils Universitātes (DU) Mākslu katedra organizē mākslas un mākslas izglītības popularizējošus un izglītojošos pasākumus Latgalē. Pasākumu kopums tradicionāli tiek uzsākts 14.februārī un turpinās līdz mākslas dienām.


Šogad no 14.februāra Naujenes kultūras centrā ir apskatāma DU Mākslu katedras studentu un docētāju darbu izstāde „Tekstils”, no 15.februāra Līvānu mākslas skolas (LMS) izstāžu namā skatāma izstāde „Unas Guras glezniecībā un Māra Čačkas grafika”, pēc kuras martā notiks arī praktiskās nodarbības ar LMS skolēniem gleznošanā un grafikā.
DU mākslas galerijā no 3.marta būs skatāma Latvijas fotomākslas meistaru darbu izstāde – projekts „Foto forma”.
Virkne mākslas aktivitāšu tiks uzsāktas tuvākajā laikā: DU (Vienības ielā 13) 3. stāva vestibilā tiks eksponēta mākslas studiju programmu studentu darbu izstāde „Atzīšanās”; DU Mūzikas un mākslu fakultātes studiju korpusa (Saules 1/3) 2. stāva vestibilā būs apskatāma studentu darbu izstāde „Zīmējums un gleznojums”, 203.un 209.auditorijā ir apskatāmi studiju kursa „Kompozīcija” rudens semestra 1.un 2.studiju gada studentu skates darbi.
Plānotas izstādes tepat Daugavpilī – no 25.marta Daugavpils Teātra 2.stāva vestibilā būs skatāma Ilzes Volontes un Māra Čačkas tekstila darbu izstāde „Spēle”, ieplānotas arī vēl citas mākslas aktivitātes.
Mākslu katedras studenti un docētāji mīl mākslu un dalās mākslas mīlestībā ar Jums visiem, mīlam mākslu kopā!

Papildus informācija:
Māris Čačka
Mākslu katedra
Saules 1/3, Daugavpils
t.: 654 24633
e-pasts: maksla@du.lv