Konkurss – radošā darbnīca „Adventes vainags”

2010.gada 1.decembrī, plkst.11.00 Špoģu Mūzikas un mākslas skolā notiks Latgales bērnu mākslas skolu konkurss – radošā darbnīca „Adventes vainags”.


Konkurss organizēts ar mērķi rosināt bērnu un jauniešu radošo spēju attīstību, padziļināt izpratni par Adventes vainagu izgatavošanas un rotāšanas tradīcijām, veicināt sadarbību starp Latgales mākslas skolām, sekmēt mākslas izglītības iestāžu pedagogu sadarbību un pieredzes apmaiņu.

Konkursā aicināti piedalīties Latgales bērnu mākslas skolu audzēkņi no Jēkabpils Mākslas skolas, Līvānu Mākslas skolas, Dagdas Mākslas skolas, Daugavpils Mākslas skolas, Indras Mūzikas un māksla skolas, J. Soikāna Ludzas Mākslas skolas, Rēzeknes Mākslas skolas, Kārsavas Mūzikas un mākslas skolas, Krāslavas Mākslas skolas, Naujenes Mūzikas un mākslas skolas, Preiļu Mūzikas un mākslas skolas, Zilupes Mūzikas un mākslas skolas. Konkursa dalībniekiem tiks piedāvāts individuāli izgatavot un izrotāt Adventes vainagus, izmantojot dažādus materiālus. Darbus vērtēs izveidotā žūrija. Labākie darbi tiks atzīmēti ar balvām un izvietoti Višķu katoļu baznīcā,Višķu pagasta pārvaldē, Špoģu vidusskolā, Špoģu Mūzikas un mākslas skolā, Višķu pagasta bibliotēkās.

Informāciju sagatavoja:

KRISTĪNA ISATE
Daugavpils novada domes
Informācijas un sabiedrisko attiecību daļas vadītāja