Daugavpils „Teātra gada balva”

Daugavpils „Teātra gada balva” solās būt par gada notikumu Daugavpils teātra un pilsētas vēsturē, pateicoties A/S Latvijas Krājbankas finansiālajam atbalstam, tā šogad notiks pirmo reizi!


Ieviešot jaunu tradīciju, skatītāji paši lems un suminās savus favorītus trijās Daugavpils „Teātra gada balvas” nominācijās – Gada aktrise, Gada aktieris, Gada labākā izrāde!

Daugavpils teātris sadarbībā ar Latvijas Krājbanku pirmo reizi organizē skatītāju elektronisko balsojumu un cer, ka Daugavpils „Teātra gada balvas” pasniegšana būs viens no teātra dzīves notikumiem, un kā jaunas tradīcijas iesākšana turpmākajiem gadiem!

Kas būs Daugavpils „Teātra gada balvas” skatītāju balsojuma uzvarētāji, kā arī naudas balvas apjoma ieguvēji ir atkarīgs tieši no pašiem balsotājiem – skatītājiem!

Balsot par savu favorītu varēs Daugavpils teātra mājaslapā (www.dteatris.lv), caur ziņu portālu www.d-fakti.lv un www.latgaleslaiks.lv , kā arī uz vietas Daugavpils teātrī. Balsošana notiek no 2010.gada 6.decembra līdz 2011.gada 17.janvārim!

Sīkākai informācijai:
Dainis Melāns, Sabiedrisko attiecību speciālists, tālr. 26069244, dainisteatris@inbox.lv, www.dteatris.lv