Cerības uz situācijas uzlabošanos vieš tikko apstiprinātās valdības deklarācijas 8.3.punkts: “Veicināsim reģionu kultūras un valodas savdabības uzturēšanu un attīstību, stiprinot reģionu identitāti kā

Māte dzīvo ar dēlu un kā pierasts meklē viņam līgavu, pat nenojauzdama kāds būs šī stāsta fināls. Ja nav mīlestības, tad nav arī laimes un varonim tiek sniegta izvēle un iespēja pašam izdzīvot šo dzīvi, lai izjustu visus tās priekus un bēdas…

Lomās:

ESFIRA – VERA HRAMŅIKOVA
JEĻIZAVETA – ŽANNA LUBGĀNE
SOŅEČKA – IRINA KEŠIŠEVA
ĻOVA – MIHAILS SAMODAHOVS
VIKTORS – VIKTORS JANCEVIČS

„Es būtu ļoti priecīga, ja Jūsu teātris uz skatuves iedzīvotu izrādi „Veniamīns”. Jūs tikai padomājiet par to cik ir savdabīgs šīs izrādes liktenis: kad tā kādu dienu tika likta uz papīra, tā skanēja tik revolucionāri, ka rezultātā garām tai gāja ar milzīgu līkumu.
Bet gadiem ritot tā sāka likties man ļoti sīka un primitīva! Un par spīti visam un visiem es viņu ieliku savā krājumā, un necerot uz neko, sev par atklājumu pamanīju, ka to ir izveduši saulē daudzi teātri”

Vienmēr Jūsu Ludmila Ulicka!

Režisors – Mihails Mamedovs (Maskava)
Scenogrāfs – Ivo Folkmanis
Gaismas mākslinieks – Sergejs Vasiljevs

Pirmizrāde 2010. gada 6. novembrī, plkst. 17.00

P.s. Īpaši pateicamies par atbalstu Daugavpils Novadpētniecības un Mākslas muzejam un Daugavpils Ebreju kopienai (personīgi Bļumai Reinei)