Jauns interneta portāls dod padomus Latvijas kredītņēmējiem

Latvijā sācis darbu jauns portāls „Parādu konsultants” (www.paradukonsultants.lv), kas dod padomus finansiālās grūtībā nonākušiem cilvēkiem, kā arī pievērš kredītņēmēju uzmanību problēmām, kādas var rasties aizdevumu atmaksāšanas gaitā.


Portāls www.paradukonsultants.lv ir interaktīvs palīgs visiem, kas vēlas labāk pārvaldīt savus ieņēmumus un izdevumus. Šajā mājaslapā var atrast gan praktiskus, gan teorētiskus padomus, kā labāk rīkoties, ja jūsu ienākumi ir samazinājušies vai esat zaudējis darbu. Portālā tiek sniegta arī papildu informācija, sākot no visvienkāršākajiem ieteikumiem līdz palīdzībai ģimenes budžeta sastādīšanā.

Projekta www.paradukonsultants.lv vadītājs Latvijā Ingars Zagorskis atzīmē, ka tiek plānots pastāvīgi atjaunināt un papildināt portāla informāciju ar aktuālām ziņām un padomiem. „Visiem portāla apmeklētājiem ir iespēja sniegt arī savu ieguldījumu, daloties pieredzē ar citiem lietotājiem portāla forumā,” uzsver I.Zagorskis.

Portāls ir izveidots ar BIGBANK atbalstu un ir pieejams bez maksas visiem interesentiem. „Mājaslapa ir izveidota, lai veicinātu atbildīgu aizņemšanos un piedāvātu risinājumus gadījumos, kad rodas problēmas ar kredītu atdošanu. BIGBANK pieredze rāda, ka problēmas ar nelielu kredītu atdošanu bieži vien ir vienkārši atrisināmas, tikai daudzi cilvēki nezina šo ceļu, lai izkļūtu no grūtībām,” saka BIGBANK AS Latvijas filiāles vadītājs Juris Pūce.

Vairāk informācijas par portālu atradīsit www.paradukonsultants.lv.

Papildu informācija:

Ingars Zagorskis,
Projekta „Parādu konsultants” vadītājs Latvijā
Tel: + 371 26151778,
E – mail: ingars.zagorskis@bigbank.lv