21.augustā notika projekta Water Joy vietējais darba seminārs Utenā

Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2007. – 2013. gadam projekta LLI-050 „Joint water-based tourism offering in Latgale region and Utena county” (WATER JOY) ietvaros 2009.gada 21.augustā Utenas apriņķa vadītāja administrācijā notika vietējais darba seminārs. Seminārā piedalījās Utenas
apriņķa tūrisma informācijas centru un pašvaldību pārstāvji, Sirvetes, Labanoras un Gražutes reģionālo parku un Aukštaitijas nacionāla parka pārstāvji, kā arī Latgales plānošanas reģiona projekta koordinatore Tatjana Kozačuka un Latgales reģiona attīstības aģentūras projekta koordinators Jānis Veips.


Semināra sākumā Utenas apriņķa vadītāja administrācijas projekta LLI-050 WATER JOY koordinators Leonas Rutkauskas iepazīstināja klātesošos ar projekta ietvaros īstenotajām aktivitātēm Utenas apriņķī, kā arī ar projekta realizāciju saistītām problēmām un iecerēm.
Projekta koordinatore Tatjana Kozačuka prezentēja projekta rezultātus Latgalē, kā arī iepazīstināja ar projekta ietvaros paredzētajām aktivitātēm 2.atskaites periodā.
Semināra laikā tika apspriesta jaunu pārrobežu tūrisma produktu izstrāde, mārketinga materiālu sagatavošanas un izdošanas darbi, pārrobežu semināru organizēšanas koncepcija, kā arī komandu piedalīšanās ūdens sporta un aktīvā tūrisma svētkos, kas notiks š.g. 18.-19.septembrī Līvānos.

Fotogalerija

Sagatavoja
Tatjana Kozačuka
projekta koordinatore
tel. 654 28 111