Patrioti.lg iegūst pirmo vietu Latvijas šlāgeraptaujas 2008 rudens sezonas aptaujā un iekļūst gada labāko dziesmu finālā.

Piektdien, 2008.gada 26.decembrī noslēdzās Latvijas šlāgeraptaujas kārtējā aptaujas sezona, kur notika telefonbalsojums par desmit sezonas labākām dziesmām, kas tika noteikts ankešu balsojum. Dziesma „Daugaveņa” iegūst pirmo vietu Latvijas šlāgeraptaujas 2008 rudens sezonas aptaujā un iekļūst gada labāko dziesmu finālā. Kā jau tika informēts iepriekš, finālā iekļūst tikai trīs iemīļotākās dziesmas.


Rudens aptaujas trīs labākās dziesmas pēc telefonbalsojuma:

1. “Daugaveņa” – “Patrioti.lg”
2. “Tur aiz kalna” – Inga un Normunds
3. “Gabaliņš no sirds” – Harijs Ozols & Santa Zapacka

Lielais fināls notiks 4.jūlijā Ventspilī, kur tad arī tiks noteikti galīgie rezultāti par gada labākām dziesmām telefonbalsojumā, lielkoncerta tiešraides laikā. Grupa „Patrioti.lg” šo gadu noslēdza ar labdarības koncertu Vaboles k/n, uzstājoties ar nelielu koncertprogrammu un aktīvi koncertējusi 2008. gadā un to varēja redzēt latgaliešu mūzikas projekta „Made in Latgola” ietvaros. Rudenī tika nofilmēts klips dziesmai „Daugaveņa”.
Uzvara Latvijas TV „Šlāgeraptaujā 2008” ir liels panākums un Patrioti.lg izsaka pateicību par atbalstu grupas faniem, novēlot gaišus svētkus un daudz laimes jaunajā gadā. Savukārt Patrioti.lg Jaunajā gadā plāno tik pat aktīvi koncertēt. Uz doto brīdi notiek darbs pie jaunās koncertprogrammas, tiek paplašināts grupas sastāvs dalībai lielkoncertos un albūma izdošanai, kurš varētu iziet 2009.gada beigās.

Informāciju sagatavoja
menedžmenta kompānija „Latgolys zvaigzne”

e-pasts: patrioti_lg@inbox.lv
tālr.: +371 26178988