Iespēja reģiona attīstībai – privātā un publiskā partnerība

Latgales plānošanas reģions informē, ka 15. oktobrī plkst. 10.00 Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra rīko bezmaksas semināru par publiskās un privātās partnerības projektu ieviešanu un Norvēģijas finanšu instrumenta atbalstu publiskās un privātās partnerības projektu sagatavošanai. Seminārs notiks Preiļu kultūras centrā, Raiņa bulvārī 28.


Semināra laikā tiks pārrunāti jautājumi, kas saistīti ar privātās un publiskās partnerības modeļiem; partnerības īstenošanas posmiem un īstenošanas iespējām Latvijā. Interesenti varēs iegūt informāciju par Norvēģijas finanšu instrumenta atbalstu valsts un privātās partnerības projektu sagatavošanā, finanšu un ekonomiskā pamatojuma izstrādi, riskiem publiskās un privātās partnerības projektos, līgumiem un konkursa nolikumu, kā arī projektu izpildes monitoringu.

Uz interesentu jautājumiem atbildēs profesionāļi: Inta Lipovska – Ekonomikas ministrijas Tautsaimniecības struktūrpolitikas departamenta Valsts un privātās partnerības nodaļas vadītāja; Līga Neilande – Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Valsts un privātās partnerības nodaļas vadītāja; Vladislavs Gasperovičs – Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Struktūrfondu ieviešanas departamenta Norvēģijas valdības divpusējā finanšu instrumenta programmas vienības projektu vadītājs un Alise Brande – Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Valsts un privātās partnerības nodaļas projektu vadītāja.

Dalībnieku iepriekšēja pieteikšanās pa tālruni 67039463 vai e-pastu: alise.brande@liaa.gov.lv

Informāciju sagatavoja

Ginta Kraukle,
LPR preses sekretāre
t. 29492184, ginta.kraukle@latgale.lv