Fotokonkurss: atbilde klimata radītajām pārmaiņām

Saistībā ar Pasaules Tūrisma dienu, kuras tēma šogad ir „Tūrisms: atbilde klimata radītajām pārmaiņām”, Apvienoto nāciju Pasaules Tūrisma organizācija izsludina fotokonkursu. Organizētāji vēlas saņemt fotogrāfijas, kas atspoguļotu labākos piemērus cilvēces izdomai, kā pasargāt mūsu planētu no klimata izmaiņām un mazināt to kaitīgo ietekmi uz apkārtējo vidi.


Konkursā var piedalīties ikviens pasaules iedzīvotājs. Konkursa dalībniekiem jāreģistrējas un fotogrāfijas elektroniski jāsūta uz: www.unwto.org

Fotoattēli jāiesūta Apvienoto nāciju Pasaules Tūrisma organizācijai līdz 2008. gada 30. novembrim. Uzvarētāji tiks paziņoti un publicēti www.unpto.org līdz 2008. gada 30. decembrim.

Apvienoto nāciju Pasaules Tūrisma organizācijas žūrija no iesniegtajiem attēliem izvēlēsies piecus labākos, informējot uzvarētājus ar e-pasta starpniecību.

1. vietas ieguvējs balvā saņems ceļojumu uz Peru – Apvienoto nāciju Pasaules Tūrisma organizāciju partnervalsti galvenajām Pasaules Tūrisma dienas svinībām 2008.gadā. Pārējo četru vietu ieguvēji savā īpašumā iegūs digitālās fotokameras.

Detalizētāka informācija par dalību konkursā pieejama ANPTO mājas lapā: www.unwto.org.

Informāciju sagatavoja:
Linda Pastare
Ekonomikas ministrijas
Sabiedrisko attiecību nodaļas
Pārvaldes vecākā referente
Tālr. nr.: 67013193
E-pasts: Linda.Pastare@em.gov.lv