„Daugaveņa” rudens šlāgeraptaujā

Grupa „Patrioti.lg” ar dziesmu „Daugaveņa” vasarā piedalījās Latvijas TV „Šlāgeraptaujā 2008” uzstājoties Ventspilī Reņķa dārzā. „Patrioti.lg” izsaka pateicību par atbalstu saviem faniem, jo pateicoties tam vasaras aptaujā tika sasniegta 16. vieta un šlāgeraptaujas nolikums ļauj piedalīties dziesmai rudens aptaujā, kurai tika iesniegts arī dziesmas „Daugaveņa” jaunais videoklips.


Televīzijā klipa pirmizrāde notiks raidījumā „Latvijas šlāgeraptauja 2008” LTV1.kanālā 17.oktobrī plkst. 21:00 ar raidījuma atkārtojumu 26.oktobrī plkst. 12:00.

Laikraksta „Latvijas Avīze” pielikumā „Nedēļa kabatā”, kas iznāk katru piektdienu, atrodamas anketas, kuras aizpildot var veikt balsojumu par savām mīļākajām dziesmām.

Atgādinām, ka vasaras sezonas šlāgeraptaujas uzvarētāji ir grupas: „Baltie Lāči” ar dziesmu „Līdz rudenim”, „Zeļļi” ar dziesmu „Rīts bez vēja” un duets „Inga un Normunds” ar dziesmu „Kanconeta”, ieņemot trīs augstākās vietas pēc telefonbalsojuma rezultātiem. Rudens sezonas aptaujā no Latgales piedalās tikai grupa „Patrioti.lg”, tāpēc turēsim īkšķus par tās panākumiem.

Jaunais klips ir filmēts Augšdaugavas dabas parkā „Daugavas loki”. Klipa režisors Artūrs Uškāns, operators Aleksandrs Hļestovs.
Video klipu var apskatīties: lakuga.lv/lg/news/article?id=2497

Informāciju sagatavoja:

menedžmenta kompānija „Latgolys Zvaigzne”
26178988 (Juris Ostrovskis)
latgolyszvaigzne@inbox.lv