Līvānos un Rēzeknē prezentēs pētījumu nodarbinātības problēmas risināšanai

9.jūlijā Līvānos un Rēzeknē notiks seminārs, kurā interesenti tiks iepazīstināti ar šogad veiktā pētījuma – par cilvēkresursiem Daugavpilī, rezultātiem un secinājumiem.

„Apjomīgais pētījums izdarīts, lai gūtu priekšstatu par situāciju darba tirgū Daugavpilī un Daugavpils ietekmes teritorijā – Daugavpils, Krāslavas un Preiļu rajonos. Tas ietver atskaiti par projekta ietvaros veiktajiem socioloģiskajiem pētījumiem, t.sk. pētījuma programmu, rezultātu apkopošanu un analīzi, kā arī secinājumus un rekomendācijas valsts un pašvaldības darbiniekiem, bezdarbniekiem, darba devējiem, izglītības sistēmas darbiniekiem, nodarbinātības politikas veidotājiem un visu lēmumu pieņemšanas līmeņu pārstāvjiem,” informē projekta vadītāja Elvīra Prokofjeva.

Ar pētījuma rezultātiem 9.jūlijā plkst.10.00 Līvānu Inženiertehnoloģiju un inovāciju centrā (Domes 3) un plkst. 14.00 Rēzeknes rajona padomes sēžu zālē (Atbrīvošanas aleja 95) aicināti iepazīties pašvaldību darbinieki, izglītības iestāžu pārstāvji, darba devēji un citi interesenti. Pētījums notika projekta ”Daugavpils cilvēkresursu analīze nodarbinātības problēmu risināšanai Austrumlatgales darba tirgū” ietvaros.

Informāciju sagatavoja:
Viesturs Rencis,
kompānijas 13.STĀVS projektu vadītājs
5421243

Plašāka informācija:
Elvīra Prokofjeva
projekta vadītāja
5404391