Latgales reģiona jaunieši tiek aicināti iesūtīt darbus Eiropas Jaunatnes nedēļas foto izstādei „Jaunieši man apkārt!”

Šogad no 47. līdz 10. jūnijam Latvijā un visās Eiropas valstīs notiks Eiropas Jaunatnes nedēļa, kuras laikā ikviens Eiropas jaunietis var iesaistīties un piedalīties dažādos pasākumos.


Daugavpilī Eiropas Jaunatnes nedēļas ietvaros tiks veidota foto izstāde „Jaunieši man apkārt”, kurai fotogrāfijas var iesūtīt ikviens Latgales reģiona jaunietis vecumā no 13 līdz 30 gadiem. Izstādē tiks iekļauti labākie darbi un to autori saņems pārsteiguma balvas. Fotogrāfijas līdz 31.maijam var sūtīt elektroniski uz e-pasta adresi nvo@nvoc.lv, augšupielādēt mājas lapā www.jaunatne.nvoc.lv sadaļā „Foto konkurss”, vai iesniegt (elektroniskā formā) Dienvidlatgales NVO atbalsta centrā Parādes ielā 1, 314. auditorijā.

Eiropas Jaunatnes nedēļas ietvaros 8 jūnijā Dienvidlatgales Nevalstisko organizāciju atbalsta centrā paredzēta arī atvērto durvju diena, kuras ietvaros jaunieši varēs uzzināt par savām iespējām Eiropā un iesniegt savus ierosinājumus lokāla, nacionāla un Eiropas mēroga lēmumu pieņēmējiem.

Eiropas jaunatnes nedēļas kulminācija būs 8.jūnijā, kad Rīgā, Dzelzceļa vēstures muzejā notiks noslēguma pasākums, kurā piedalīties varēs ikviens jaunietis! Pasākuma laikā tiks apbalvoti labākie jauniešu projekti programmas „Jaunatne” ietvaros, jauniešiem būs iespēja dzirdēt populārās grupas „H2O” un „Double Faced Eels”, kā arī tiks rādītas jauniešu veidotas video īsfilmas un apskatāma izstāde par interesantākajiem jauniešu projektiem.

Eiropas jaunatnes nedēļas ietvaros ikviens Latvijas jaunietis tiek aicināts piedalīties arī citos aizraujošos pasākumos – foto orientēšanās sacensībās Rīgā, atvērto durvju dienu un video pasākumos Rīgā un reģionos. Rīgā kursēs Eiropas Jaunatnes Nedēļas informatīvais tramvajs. Ieeja un dalība visos Eiropas jaunatnes nedēļas pasākumos būs bez maksas.

Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs sadarbībā ar v/a „Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra” ir Eiropas Jaunatnes nedēļas organizators Daugavpilī. Šis pasākums jau trešo reizi notiek vienlaicīgi visās Eiropas valstīs, un tā laikā ikviens Eiropas jaunietis var iesaistīties un piedalīties dažādos pasākumos.

Informācija interesentiem:
Daugavpilī:
Vārds uzvārds: Ilgvars Zvīdris
Tālr.: 6 54 23468
E- pasts: ilgvars@nvoc.lv

Plašāku informāciju par Eiropas jaunatnes nedēļas laikā notiekošajiem pasākumiem no 21.maija meklējiet: www.jaunatne.gov.lv vai zvanot Eiropas jaunatnes nedēļas koordinatorei Līnai Leitānei
Tālr.: 29164881
E- pasts: lina.leitane@jaunatne.gov.lv