Grupa “Bez PVN” piedāvā jaunāko radiosinglu “Nazynu“

Šis ir jaunākais grupas “Bez PVN” radiosingls, kas iekļauts gada sākumā iznākušajā debijas albumā “Pyrms Vuorda…”. “Nazynu” jau atrodas vairāku radiostaciju rotācijā un tuvākajā laikā būs pieejama visām labākajām Latvijas radiostacijām.


Grupas iepriekšējie radiosingli bija ievērojami ar faktu, ka parasti ļoti ilgu laiku un ar teicamiem panākumiem atradās radiostaciju TOPos, kas ir labs dziesmu kvalitātes rādītājs. Dziesma “Nazynu” (jeb “Nezinu”) ir viena no retajām albūmā iekļautajām dziesmām, kur tiek aizskarta mīlestības tēma. Dziesma ir atrodama grupas debijas albūmā, kuru var iegādāties Rīgā (“Randoms”), Rēzeknē (“Mōls”) un Kārsavā (“Sākums A”), tāpat dziemu var iegādāties portālā www.doremi.lv

Grupa “Bez PVN” sākusi savu darbību 2003.gada 27.decembrī, līdz ar pirmo koncertu Kārsavas Tautas namā. Dotajā brīdī grupā darbojas 4 jaunieši no Latgales, kas dzied un spēlē valodā, kurā domā, un pārstāv tādu vēl nebijušu stilu pasaulē kā latgaļu rock. Grupā darbojas:
Kristaps Rasims (Kips) – balss, elektriskā ģitāra.
Guntis Rasims (daGunchi) – balss, akustiskā ģitāra, akordeons.
Aija Repša (Aja) – bass ģitāra, flauta.
Artūrs Morozs (Arča) – sitamie instrumenti.

“Bez PVN” pastāvēšanas laikā ir piedalījusies gandrīz visos lielākajos Latvijas jauno grupu festivālos un konkursos un guvusi vērā ņemamus panākumus, īpaši skatītāju atbalstu. Tāpat ir ņemta dalība īpašo viesu statusā tādos lielākajos Latvijas mūzikas festivālos kā “Osvalds 2005, 2006”, “Muzykys Skrytuļs 2005, 2006”, “Tu esi pamanīts 2006”, “Pēdas 2006” u.c. Grupa un tās pārstāvji ir darbojušies arī vairākos projektos.

Pašlaik grupai “Bez PVN” ir sākusies vasaras koncertu sezona.
Grupu šovasar varēs redzēt:
14.jūlijā Līksnā, festivālā “Muzykys Skrytuļs 2007”;
3.augustā Ludzā, pilsētas svētku ietvaros;
4.augustā Baltinavā, uz vienas no festivāla “Osvalds 2007” skatuvēm.
Tiek strādāts arī pie pavisam jauna muzikālā materiāla, ko gada otrā pusē varētu piedāvāt arī klausītājiem.

Dziesmas “Nazynu” ieraksts Latgales Radio Records, Rīgas Skaņu Studija,
Mix un māsters – Jānis Kalve, “Kalve Studio”,
Teksta autors – Guntis Rasims,
Mūzikas autors – Guntis Rasims.

Ar cieņu,
“Latgolys Producentu Grupa”,
Tel.: +371 2 9492864
bezpvn@inbox.lv