Dotācijas lauku NVO

Iesniegtajam projektam jāatbilst vismaz trim no konkursā izvirzītajiem tematiskajiem virzieniem – iedzīvotāju un NVO līdzdalība publiskajā telpā, kas īpaši veicina sociālās atstumtības riskam pakļauto iedzīvotāju līdzdalību pilsoniskajā sabiedrībā; informācijas apmaiņa, kas nodrošina informācijas pieejamību par sabiedrībai un NVO aktuāliem jautājumiem un līdzdalības iespējām; dialogs un daudzpusīga sadarbība; iedzīvotāju iniciatīvu atbalsts, kas paplašina iedzīvotāju grupu iespējas piedalīties lēmumu pieņemšanas procesā, brīvprātīgajā darbībā un veicina iniciatīvu grupu, NVO izveidošanos; apmācības un motivācija, kā arī NVO attīstības stiprināšana.

Konkursam var pieteikties tās NVO, kas reģistrētas Biedrību un nodibinājuma reģistrā, veic darbību vai ir reģistrētas ārpus Rīgas, kā arī projekta mērķa grupas atrodas ārpus Rīgas pilsētas. Projektu pieteikumi tiks vērtēti divās kārtās pēc trim galvenajiem kritērijiem – projekta nozīmīgums, metodoloģija, la

Pieteikties: Elizabetes iela 20, LV-1050, Rīga, personīgi vai nosūta pa pastu. Sūtot pa pastu der zināt, ka vēstulei jāpienāk ĪUMSILĀ līdz 19.oktobris 2007.gada līdz 16.00. Projekti, kas ienāks vēlāk, konkursā nepiedalīsies.

Informācija interesentiem: Aivara Upenieka, t.: 67365342, e-pasts: aivars.upenieks@integracija.gov.lv

Saistošie dokumenti:
Konkursa nolikums
Konkursa kritēriji
Pieteikuma forma
Projekta budžeta forma
Projekta saturiskās atskaites forma
Projekta finanšu izlietošanas pārskats