Nāc uz BaltTour izstādi un laimē vērtīgas balvas!


Apmeklē Latgales un 1188 kopīgi veidoto stendu starptautiskajā tūrisma izstādē “BaltTour 2006” izstāžu centrā Ķīpsala no 10. līdz 12.februārim.


Uzzināsi, kur atrodamas skaistākās meitenes, zilākie ezeri un krāšņākie tūrisma maršruti Latvijā.

Izstādes laikā notiks loterija, kurā varēs laimēt vairāk kā 100 balvas! Loterijas noteikumus meklējiet Latgales tūrisma informācijas portālā

Latgales reģionālā attīstības aģentūra kopā ar 1188 uzsākusi vērienīgu projektu, kura ietvaros tiks attīstīta pilnīgākā uzziņu datu bāze par tūrisma iespējām Latgalē.

Plānojot ceļojumu, tev tikai atliek pavaicāt 1188 un izvēlēties sev piemērotāko naktsmītni, tūrisma maršrutu un atpūtas iespējas!

Turpmāk ceļot būs vēl vieglāk nekā līdz šim!

1188 – viegli uzzināt!

Latgale – kopsolī ar IT jaunākajām tehnoloģijām Latvijā – pionieri tūrisma informācijā. Jaunāko iespēju demonstrācija stendā – portāla www.latgale.lv un informācijas dienesta 1188 kopdarbības modelis – mūsdienīgs un operatīvs informācijas avots par tūrismu Latgalē.

Prezentācijas Latgales stendā BaltTour 2006

11. februāris

10:30 – G. Igauņa mūzikas instrumentu darbnīca (interesenti varēs uzzināt – kā izgatavo dažādus mūzikas instrumentus, pamēģināt arī paši izgatavot un muzicēt)
12:30 – stendā būs iespēja uzzināt par maizi mūsu sadzīvē, kādu maizi cep un ēd Latgalē, tautas tradīcijas un ticējumi saistībā ar maizi, degustācija; blakus būs Latgales dabīgās tējas (degustācijas, iepazīšanās, utt.)
14:00 – šobrīd visā Latvijā populārā grupa, Radio SWH aptaujas uzvarētāji “Borowa MC”, tikšanās ar faniem, skatītājiem, muzikāla prezentācija, autogrāfi, būs pārsteigumi
15:00 – Latgales pirtnieka noslēpumi, padomi, ieteikumi
16:00 – papildus tikšanās ar “Borowa MC”, otrā tūre.

12.februāris

11:00 – TV šova favorīts daGunči ar grupu “Bez PVN” tiekas ar klausītājiem un faniem, latgaliskas dziesmas, sarunas, u.c.
13:00 – Latgales folkroka favorīti, grupa “Laimas muzikanti” tiksies ar apmeklētājiem, muzikāli-latgaliska prezentācija

Sekojiet informācijai portālā LATGALE.LV