1.maijā “Obelisk Farm” aicina uz Kaņepju tirgus pasākumu!

“Obelisk Farm” saimniecība aicina uz otro Kaņepju tirgus pasākumu 2022. gada 1. maijā (svētdienā) no plkst. 10.00 līdz plkst.19.00. Kaņepju tirgus būs visas dienas pasākums, kas piepildīts ar kaņepju izstrādājumiem, kaņepju konferenci, kaņepju darbnīcām, dzīvo mūziku, bērnu izklaides zonu un labu garastāvokli, lai tas būtu priecīgs, neaizmirstams pasākums! 

Pirmais  Kaņepju tirgus 2019. gadā guva milzīgus panākumus, tāpēc “Obelisk Farm” nolēma atkārtot vienīgo šāda veida pasākumu Latvijā, kas pilnībā veltīts kaņepju augam un šai nozarei. Kaņepju tirgū 2022 piedalīsies daži no labākajiem kaņepju biznesiem Latvijā, konferenču klāsts ar vairāk nekā 10 kaņepju ekspertiem no visas pasaules, kā arī kaņepju aktivitātes un izklaide visai ģimenei.

Visas dienas garumā tiks aizvadītas aizraujošas kaņepju darbnīcas:
👉 sietspiede uz kaņepju auduma maisiņa;
👉 Kaņepju šķiedras aušanas darbnīca;
👉 Kaņepju puzuru darbnīca;
👉 Kaņepju betona veidošanas darbnīca;
👉 CBD darbnīca.
Kaņepju tirgus apmeklētāji varēs iegādāties dažādus produktus un izstrādājumus no vietējiem un ārvalstu ražotājiem:

278955852_1630821210603356_2336795495770574732_n

Vecklinči

Ieejas maksa 10€. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja bez maksas. Biļetes var iegādāties saimniecībā pasākuma dienā.
🌐 Vairāk informācijas par pasākumu šeit: fb.me/e/6dmCbWvzZ

Obelisk Farm ir neliela kaņepju saimniecība, ko izveidojusi ģimene, kas pirms 7 gadiem pārcēlusies no Londonas uz Latgali. Tā atrodas Obeliškās, Viļānu novadā. “Viss sākās 2014. gadā, kad mēs nolēmām pamest Londonu un pārcelties uz Latvijas laukiem tikai ar saujiņu sēklu un lielu sapni. Stāsts turpinājās 2017. gada pavasarī, kad pirmo reizi vērām savas saimniecības durvis apmeklētājiem un sākām īpašumu pārveidot par savām pastāvīgajām mājām un saimniecību. Tieši tad radās Obelisk Farm. Mūsu vīzija vienmēr ir bijusi saimniecība, kas spētu satuvināt mūsu sabiedrību. Patvērums no ikdienas dzīves, vieta, kur baudīt vienkāršas lietas, piemēram, kaņepju lauku vai svaigi noplūkta kaņepju zieda garšu. Mūsu vīzijā ietilpst arī izglītojošu aktivitāšu sniegšana – uzzināt un redzēt, kā kaņepes tiek audzētas, iemācīties tās novākt, uzzināt par kaņepju vēsturi un veidot dziļākas attiecības ar šo pārsteidzošo augu. Mūsu saimniecība nepārtraukti aug un mainās, pateicoties jums, mūsu sabiedrībai! Mēs esam neizsakāmi pateicīgi par saņemto atbalstu un ceram jums kalpot arī nākamajos gados” šādi apmeklētāji tiek uzrunāti, viesojoties saimniecības mājas lapā.

OBELISK FARM piedāvā apskatīt kaņepju muzeju, kas ir pirmais šāda veida muzejs Latvijā. Tajā var iepazīties ar ekspozīcijām par tautas dziesmām, cilvēkiem un stāstiem, kā arī apkatīt veco laiku iekārtas un ekspozīciju par mūsdienīgu kaņepju izmantošanu. Saimniecība piedāvā arī “Kaņepju skolu”, kur ģimene dalās pieredzē par kaņepju audzēšanu, kaņepju ēdieniem, kaņepju izmantošanu būvniecībā un citām aktuālām lietām. Savukārt interneta veikaliņā var iegādāties dažādus kaņepju izstrādājumus.

Ar OBELISK FARM iespējams iepazīties:

www.obeliskfarm.lv/sakums/

www.facebook.com/obeliskfarm

www.instagram.com/obeliskfarm/

Tālrunis: +371 25 123 595 (Andris)

Epasts: obeliskfarm@gmail.com

Saimniecības adrese: Gulbji, Obeliškas, Viļānu novads, Latvija
GPS koordinātes: 56.561920720381444, 26.85100117855469