Līvānu novads pārstāvēts izstādē “Balttour 2016”

No šī gada 5. līdz 7. februārim Rīgā, starptautiskajā izstāžu zālē Ķīpsala, norisinājās 23. starptautiskā tūrisma izstāde – gadatirgus „Balttour 2016”.


Pirmajā februāra nedēļā, kā jau ierasts, visi tūrisma nozares pārstāvji satiekas Rīgā, starptautiskajā tūrisma izstādē, kura šogad pulcēja 850 tūrisma uzņēmumus un to pārstāvjus no 41 pasaules valsts. Pēc izstādes organizatoru apkopotajiem datiem, iepazīt jaunākos un labākos piedāvājumus bija ieradušies vairāk nekā 26 tūkstoši interesentu.
Latgales reģiona attīstības aģentūras kopīgi veidotajā Latgales stendā “Latgale vieno!” Līvānu novadu prezentēja Latgales mākslas un amatniecības centra kultūras tūrisma organizatore Inita Paegle un Līvānu novada tūrisma organizatore Astērija Vucēna.
Līvānu novada speciālisti trīs dienu garumā izstādes apmeklētājiem kā arī potenciālajiem sadarbības partneriem, prezentēja jauno Līvānu novada karti un velomaršrutu “Līvāni – Tadenava”, stāstīja par topošo stikla pūšanas darbnīcu Latgales mākslas un amatniecības centrā, novadā esošajām naktsmītnēm un ēdināšanas iespējām kā arī tradicionāliem un jauniem pasākumiem Līvānu pilsētā un novadā, akcentējot pilsētas 90 gadu jubileju, ko plānots ar vērienu svinēt šī gada jūlijā.
Jauna tūrisma sezona jau tuvojas, ņemot vērā netipiski siltos laikapstākļus, sezona var atnāk ātrāk nekā ierasts, atvedot vēl vairāk tūristus un interesentus uz Līvāniem, Līvānu novadu un Latgales reģionu kopumā un tūrisma speciālisti cer, ka pārstāvniecība izstādē to tikai sekmēs.

Kontaktinformācija:
Tālr.: 65381855
mob. tālr.: 28603333
E-pasts: lmac@livani.lv